به گزارش خبرنگار مهر، دادخدا خدایی در جلسه برنامه ریزی این مسابقات با اشاره به دومین دوره برگزاری این مسابقات در طبس این را یک نقطه مثبت ارزیابی کرد و گفت: ان شالله امسال نیز این مسابقات را به خوبی برگزار خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه برای برگزاری هرچه بهتر مسابقات به ظرفیت همه نهادها و ارگاهای شهرستان نیاز داریم افزود: برای برگزاری این دوره از مسابقات ۱۱ کمیته مختلف در نظر گرفته شده است که مسئولین کمیتهها با نظر رئیس ستاد برگزاری مسابقات (فرماندار ویژه طبس) مشخص خواهند شد.
وی افزود: این کمیتهها شامل کمیته پشتیبانی و مالی و حمل و نقل، کمیته امنیت، حراست و انتظامات، کمیته روستایی، کمیته اطلاع رسانی، روابط عمومی و تبلیغات، کمیته محافل قرآنی، کمیته مدعوین، کمیته استقبال، کمیته فرهنگی و فوق برنامه، کمیته متسابقین، کمیته اسکان و پذیرایی و کمیته خواهران است در جهت هرچه بهتر برگزار شدن مسابقات تشکیل میشوند.
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی نیز در این جلسه با ابراز خرسندی از برگزاری این دوره از مسابقات برای دومین بار در طبس گفت: کمیتهها با توجه به ارتباط موضوع کاری ادارات با کمیتهها شکل میگیرد اما این به آن معنا نیست که آن اداره تنها در همان موضوع میتواند فعال باشد.
حجت الاسلام عباسی بیان کرد: این کمیته بندی صرفا به جهت داشتن یک ساختار منظم است لذا از ظرفیت تمامی ارگانها در زمینه های مختلف استفاه خواهد شد.
وی از رئیس ستاد برگزاری مسابقات خواست تا با کمیته بندی و مشخص شدن رئیس کمیته و ادارات زیر مجموعه آن، مسئولیتها اعلام و حکمها ابلاغ شود تا هر چه زودتر به صورت منظم به اجرای برنامهها پرداخته شود.
وی با تاکید بر اینکه هدفمان از برگزاری این مسابقات سربلندی نزد خداوند متعال و سپس برگزاری مسابقات کشوری به میزبانی طبس است، گفت: هرساله در کشور همایش هایی در سطح ملی برگزار میشود، همایش امامزادگان سال گذشته در سطح ملی و در شهرستان طبس به بهترین شکل اجرا شد.
وی ادامه داد: این نشان دهنده ظرفیت عالی این شهرستان است و میخواهیم در فضای مسابقات قرآنی نیز این شرایط ایجاد شود.
وی تاکید کرد: شهرستان طبس از موقعیت ویژه ای برخوردار است و باید به جایگاه واقعی خود برسد چرا که توان و ظرفیت برگزاری همایشها و مسابقات در سطح ملی را دارد.
حجت الاسلام عباسی در ادامه افزود: دبیرخانه مسابقات در استان به زودی راه اندازی خواهد شد و سپس موضوعات توسط واحد فرهنگی و قرآنی شهرستان پیگیری میشود تا در مدت زمان محدود باقیمانده برای مسابقات برنامهها به نحو احسن اجرا شود.
وی همچنین یادآور شد: برگزاری هر برنامه ای هزینه هایی را در بردارد که امیدواریم مثل دوره قبل نهادهای مختلف با ورود به این موضوع قدم هایی را در جهت اعتلای فرهنگ قرآنی در سطح شهرستان، استان و کشور بردارند.
همچنین در پایان نمایندگان نهادها و ارگان های مختلف به ارائه پیشنهادها و نقطه نظرات خود پرداختند.
از جمله این نظرات برگزاری همایشها و کارگاه های آموزشی در حاشیه برگزاری مسابقات، تشکیل یک کمیته ارزیابی جهت ایجاد یک بانک اطلاعاتی قرآنی، ایجاد یک مانور تبلیغاتی و پخش نوای قرآن در نقاط مختلف شهر همزمان با افتتاحیه مسابقات بود.
نظر شما