پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۳۱

طی ۲۴ ساعت گذشته رخ داد:

تصادفات در جاده های زنجان۲۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت

تصادفات در جاده های زنجان۲۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت

زنجان-رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: تصادفات طی ۲۴ ساعت گذشته در جاده های استان زنجان شش کشته و ۱۸ مصدوم بر جای گذاشت.

سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو  با خبرنگار مهر افزود: واژگونی خودرو پژو پارس در محور زنجان به تهران یک کشته و سه مصدوم بر جای گذاشت و علت اصلی وقوع این تصادف هم خستگی و خواب آلودگی بوده که خودرو به علت عدم توانایی به گاردیل برخورد کرده و واژگون شد.

وی همچنین اظهار کرد: برخورد خودرو سمند با خودرو تویوتا کمرا در محور زنجان به بیجار چهار کشته  و سه مصدوم بر جای گذاشت و علت این تصادف هم توجه نکردن به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی بوده است. 

رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: برخورد کامیون با نیسان در آزاد راه زنجان به تبریز یک کشته و ۵ مصدوم بر جای گذاشت و علت اصلی این تصادف هم خواب آلودگی  و خستگی بوده است. 

شیر محمدی تاکید  کرد: چندین مورد هم تصادف جرحی در جاده های استان زنجان رخ داده که ۷ مصدوم برجای گذاشته  و علت این تصادفات هم خستگی و خواب آلودگی و توجه نکردن به جلو بوده است. 

وی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته علت بیشتر تصادفات در جاده های استان زنجان خستگی و خواب آلودگی بوده که این امر باعث عدم کنترل وسیله نقلیه شده است. 

رئیس پلیس راه استان زنجان تصریح کرد: رانندگان در شب از رانندگی خود داری کنند چرا که دید بسیار کم می شود واز رانندگی بین خطوط و سبقت و انحراف به چپ جلوگیری کنند و در این بازه زمانی که ترافیک سنگین است و این وضعیت تا پایان تعطیلات ادامه دارد از این تخلف جلوگیری کنند.

کد خبر 4050138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha