به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، وزارت اوقاف و امور دینی الجزایر امسال تدابیر جدی و خاصی برای ورود کتاب به نمایشگاه بین المللی کتاب الجزایر در نظر گرفت تا از ورود کتبی که با مفاهیم اسلام مغایرت دارند و مسائل ممنوع شده اسلامی را ترویج می دهند، جلوگیری کند.
بو عبدالله غلام الله مشاور وزیر امور دینی و اوقاف الجزایر گفت: برخی از کتابهای عرضه شده در این نمایشگاه از کشورهای دیگری بودند و از نظر عنوان عادی به نظر می آمدند، اما از نظر مضمون و محتوا غیر عادی بودند و مسائل غیر اسلامی را بسط می دادند. بنابراین سه ماه قبل از برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب الجزایر، کمیته خوانندگان وزارت اوقاف و امور دینی این کشور، کتابهایی که از کشورهای دیگر آمده بودند را خوانده و پس از بررسیهای لازم جایگاه آنها را مشخص کرده و از ورود کتابهایی که مروج مسائل غیر اخلاقی و دینی بودند، ممانعت به عمل آمد.
امسال برخلاف سالهای گذشته مسلمانان و شهروندان به خواندن کتابهای دینی علاقه بیشتری نشان داده و استقبال بی نظیری از این بخشها به عمل آمد، به ویژه استقبالی که شهروندان مسلمان از این بخش به عمل آوردند، بسیار کم سابقه بوده به طوری که طی روزهای آخر این نمایشگاه ازدحام شدیدی در بخشهای دینی مشاهده می شد.
نظر شما