پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰

سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشور:

نگاه فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی قهرمانی نیست

نگاه فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی قهرمانی نیست

سنندج - سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشور گفت:نگاه فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی قهرمانی نیست بلکه باید به فکر ارتقاء جایگاه ورزش روستایی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا جعفری پیش از ظهر امروز در مجمع انتخابات هیات ورزش روستایی و بازی های بومی محلی استان کردستان که در محل اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، گفت: رئیس بودن الزاماً نمی تواند تنها راه برای کار کردن و ارائه خدمت باشد.

سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشور اظهار داشت: اگر کسی با فردی دشمن است اما می تواند به پیشرفت ورزش کمک کند باید از آن استفاده شود.

وی افزود: افرادی کردستانی وجود دارند که در شهر های دیگر خدمت ارائه می دهند ما باید در تلاش باشیم که این افراد را در سمت های مدیرتی خود استفاده کنیم.

جعفری با تاکید بر توجه به بانوان، گفت: با تصویب ۲۷ درصد بخشودگی مالیات بر ارزش افزوده از سوی مجلس شورا اسلامی باید در تلاش برای جذب حامیان مالی برای هیات باشید.

سرپرست فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی کشور اظهار داشت: نگاه فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی قهرمانی نیست  بلکه باید به فکر ارتقاء جایگاه ورزش روستایی و با تکیه بر فرمایشات مقام معظم رهبری که توجه به اقتصاد مقاومتی است، باشد.

وی افزود: مناطق روستایی آسبی پذیر هستند و باید در طول سال نیز به آنها برای فراهم کردن اوقات فراغت توجه ویژه ای کرد و تنها نگاه هیات نیز به روستا ها نباشد بلکه جامعه شهری را نیز در بر می گیرد.

جعفری گفت: فداسیون به منظور رسیدن ورزش روستایی کردستان به جایگاه اصلی خود به رئیس هیات و تمام شهرستان ها متعهد می شود که حمایت لازم را انجام دهد.

کد خبر 4050643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha