پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۸

تراکتورسازی به دنبال اجرای برنامه‌ آکادمی‌های موفق اروپایی

تراکتورسازی به دنبال اجرای برنامه‌ آکادمی‌های موفق اروپایی

مدیر جدید آکادمی تراکتورسازی می گوید به دنبال استفاده از الگوی موفق آکادمی های اروپایی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خطیب درباره انتخابش به عنوان مدیر آکادمی باشگاه تراکتورسازی گفت: ابتدا از حسن اعتماد مسئولان محترم باشگاه خصوصا مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه و همچنین نگاه ویژه یحیی گل محمدی تشکر می کنم. تا جایی که اطلاع دارم سرمربی تراکتورسازی اهداف و برنامه های گسترده ای پیرامون تیم های پایه در سطوح گوناگون دارند و در واقع به دنبال ایجاد ساختاری منظم در این سطح هستند تا خروجی مطلوبی از این بخش داشته باشند. به همین دلیل به بنده پیشنهاد همکاری داده شد و من هم با توجه به جایگاه و نام بزرگ باشگاه تراکتورسازی این پیشنهاد را با افتخار پذیرفتم.

مدیر جدید آکادمی باشگاه تراکتورسازی در ادامه اظهار داشت: مادر من اهل شهرستان خوی است و به نوعی خود من هم فرزند آذربایجان محسوب می شوم. علاقه خاصی به شهر تبریز دارم و افتخار می کنم که می توانم توفیق خدمت در این باشگاه محبوب و پرطرفدار را پیدا کنم! امیدوارم با حمایت همه پیشکسوتان و مربیان خوب استان بتوانیم روزهای درخشانی را برای تیم های پایه تراکتورسازی رقم بزنیم.

خطیب در مورد برنامه کاری خودش گفت: ما می خواهیم با استفاده از الگوی موفق فوتبال جهان طبق برنامه هایی که در آکادمی های موفق اروپایی اجرا می شود به نتیجه دلخواه و مورد نظر برسیم. در این برنامه شکل آموزش همچنین زمان آموزش و پرورش بازیکن از سطح مدرسه فوتبال تا بالاترین سطوح به شکل جامع تدوین شده که به راحتی قابل اجرا خواهد بود.

وی ادامه داد: تردید ندارم که اگر بتوانیم با همدلی و اتحاد همه جانبه این برنامه ها را اجرا کنیم تعداد زیادی از استعدادهای درخشان فوتبال آذربایجان به بالاترین سطح حرفه ای فوتبال کشور می رسند و سرمایه بزرگی برای مجموعه باشگاه تراکتورسازی ایجاد خواهد شد. این باشگاه می تواند در یک برنامه مشخص و هدفمند طی چند سال در تامین نیازهای تیم اصلی به خودکفایی برسد، درست مثل الگویی که در آکادمی های موفق فوتبال جهان مثل آژاکس وجود دارد. تراکتورسازی با توجه به استعداد بازیکنان جوان و بومی آذربایجان همچنین محبوبیت و جایگاه ویژه ای که از آن برخوردار است در این بخش به یک الگوی مثال زدنی تبدیل خواهد شد.

کد خبر 4052142

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha