به گزارش خبرگزاری مهر ، کارگاه آموزش سفرهای ارزان قیمت با حضور روسای ستاد سفرهای ارزان قیمت و به ریاست معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در اصفهان برگزار شد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایعدستی و گردشگری با اشاره به اینکه اکنون صنعت گردشگری به دلیل توجه خاص دولت و سیاستگذاری های کلان در دوره مدیریت جدید به روزهای اوج خود نزدیک است ، گفت: عزم قاطع مسئولان نظام برای گسترش همه جانبه ایرانگردی و جهانگردی در چشمانداز 20 ساله و برنامه چهارم توسعه کشور، افق روشنی را برای گردشگری ایران ترسیم کرده که در این راستا، سازمان میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در نظر دارد همه اهداف مورد نظر در این برنامه را به تحقق رسانده و سطح درآمد حاصل از این صنعت را به 5/1 درصد از سبد جهانی توریسم افزایش دهد.
محمدشریف ملک زاده تصریح کرد: تغییرات بنیادی و اساسی در خصوص گردشگری الکترونیک، راه اندازی سفرهای ارزان قیمت، فراهم کردن تسهیلات سرمایه گذاری داخلی و خارجی، ارائه تعاریف جدیدی از بازاریابی، ایجاد تورهای ویژه برای مخاطبان خاص و تسهیل سفر برای گردشگران خارجی و داخلی ، تصویب 112 منطقه نمونه گردشگری در هیات دولت، تعریف 205 مسیر داخلی برای توسعه سفرهای ارزانقیمت در کشور، در راستای تحولات جدید گردشگری و برای رسیدن به اهداف یاد شده، صورت می گیرد.
وی تاکید کرد: برنامه ریزی برای تبلیغات گسترده و هدفمند در رسانههای معتبر جهانی ، مهم ترین سیاستی است که سازمان و معاونت امور گردشگری با جدیت پیگیر آن هستند و در این میان ، برگزاری نمایشگاه های استانی در سطوح ملی و جهانی از اهمیت بسیاری برخوردار است. از این رو ، امسال اعتبار تبلیغات گردشگری به 10 میلیون دلار افزایش یافته که این امر سبب سرعت توسعه این صنعت می شود.
نظر شما