پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۴

توسط یکی از شهروندان بروجردی؛

یک سند خطی ارزشمند به میراث فرهنگی بروجرد اهداء شد

یک سند خطی ارزشمند به میراث فرهنگی بروجرد اهداء شد

بروجرد- یک سند خطی ارزشمند ممهور به مهر فتحعلی شاه قاجار به اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان بروجرد اهداء شد.

 به گزارش خبرنگار مهر، حجت الله یارمحمدی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بروجرد ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران در این رابطه گفت: یک سند ارزشمند تاریخی که مربوط به دوره قاجاریه است توسط یکی از همشهریان فرهیخته بروجردی به این اداره اهدا شد.

وی افزود: این سند ارزشمند تاریخی که ممهور به مهر فتحعلی شاه قاجار و چند تن از معتمدین وقت بروجرد است و بر روی پارچه فرآوری شده به خط زیبای نستعلیق نگاشته شده است؛ توسط سید محمد حسین بحرالعلوم طباطبایی به اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بروجرد اهداء شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بروجرد با بیان اینکه این سند ارزشمند با استفاده از رنگ های گیاهی به طرز زیبایی تذهیب و تزئین شده است، ادامه داد: متن این سند تاریخی خطی در 28 سطر مربوط به یکی از موقوفات مسجد امام (جامع سلطانی) است که در متن آن مصارف در آمد حاصل از این موقوفه به صورت ریز مشخص شده و در تاریخ محرم الحرام سال 1245 هجری قمری نگاشته شده است.

کد خبر 4053471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha