به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ، رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اعلام این مطلب گفت: طرح جامع آلومینیومی در ایمیدرو تدوین شده و برای تصمیم نهایی به وزارت صنایع و معادن و سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارسال شده است.
وی افزود: سازمان توسعه همان گونه که صنعت فولاد را در سال های اخیر به عنوان اولویت کاری دنبال کرده ، آلومینیوم را نیز مورد توجه قرار دهد.
هراتی نیک ابراز امیدواری کرد: در سال 1388 ظرفیت تولید آلومینیوم کشور با 3 برابر افزایش نسبت به زمان حال به 650 هزار تن در سال برسد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو، طرح توسعه آلومینیوم هرمزآل به ظرفیت 150 هزار تن، طرح آلومینیوم لامرد به ظرفیت 275 هزار تن و بازسازی کامل کارخانه ایرالکو به ظرفیت 110 هزار تن را مهمترین طرح های آلومینیومی کشور ذکر کرد و گفت: این طرح ها در سال های 86 و 87 به بهره برداری می رسند.
معاون وزیر صنایع و معادن یادآور شد: در حال حاضر کشورهای کوچکی نظیر بحرین و امارات متحده عربی سالانه 750 و 850 هزار تن آلومینیوم تولید می کنند و ایران حتما باید جایگاه خود را در این بخش به دست آورند.
وی درباره مسائل پیرامون بازسازی آلومینیوم اراک گفت: سازمان به دلیل آنکه اعتقاد به مبارزه با آلایندگی صنعتی دارد تنها به نوسازی ایرالکو قناعت نکرد بلکه با هزینه خود، کارخانه قبلی را به مرور از رده خارج کرد و اکنون در حال احداث کارخانه جدیدی دراراک است که می توان کارخانه جدید را بزرگترین اقدام زیست محیطی صنعتی دانست.
رئیس سازمان توسعه افزود: باید این دیدگاه را در کشور توسعه دهیم که توسعه صنعت آلومینیوم ضروری است و به دلیل مزیت نسبی در آن و ارزش صادراتی این محصول سرمایه گذاری در این صنعت بسیار پربازده است.
نظر شما