پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۳۱

پیام تبریک استاندار خراسان‌شمالی به مناسبت روز خبرنگار

پیام تبریک استاندار خراسان‌شمالی به مناسبت روز خبرنگار

بجنورد- استاندار خراسان شمالی با صدر پیامی هفدهم مردادماه روز خبرنگار را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا صالحی با صدور پیامی هفدهم مردادماه و روز خبرنگار را تبریک گفت.

 متن پیام محمدرضا صالحی به شرح ذیل است؛

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ن وَالقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ؛ سوگند به قلم و آنچه می‌نویسند

هفدهم مردادماه هرسال، یادآور کوشش خستگی‌ناپذیر و فداکاری بارز کسانیست که رسالت همیشگی خود را آگاهی بخشی به جامعه و نورافکندن بر تاریکخانه جهل و تعصب تعریف کرده‌اند؛ آنآن‌که با سلاح قلم و ثبت تصاویر بی کم‌وکاست از دغدغه‌های همنوعانشان، درراه اعتلای روزافزون جامعه و رشد و توسعه همه‌جانبه گام برمی‌دارند و در این مسیر دشوار و پرفرازونشیب، شجاعانه راه می‌پیمایند.

با نگاهی به کارکردهای رو به فزونی رسانه‌ها در جوامع امروزی می‌توان نقد منصفانه را جزو رسالت‌های اصلی خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه برشمرد. انعکاس موفقیت‌ها و دستاوردها و مطرح کردن کاستی‌ها به همراه راهکارها، فراهم کردن فرصت برابر و عادلانه برای بیان دیدگاه‌های مختلف باهدف بهره‌گیری از خرد جمعی و همراه کردن هر چه بیشتر همه ارکان جامعه برای نیل به اهداف کلان توسعه، همگی در این چارچوب می‌گنجد. وظایف و کارکردهایی که درنهایت، به کاهش دغدغه‌های دین و دنیای مردم و گام برداشتن در مسیر فلاح و رستگاری می‌انجامد.

دولت تدبیر و امید هم در ۴ سال گذشته ثابت کرد که با سعه‌صدر مثال‌زدنی، همواره از نقد منصفانه و غیر مغرضانه استقبال می‌کند و حتی در برابر تخریب‌های بی‌محابا نیز واکنش غیرمعمول از خود بروز نمی‌دهد. تأکید همیشگی دکتر روحانی رئیس‌جمهوری نیز شفاف‌سازی هر چه بیشتر، آزادی عمل رسانه‌ها در چارچوب قانون و تضارب آراء بوده است؛ مسیری که به قطع و یقین، در دولت دوازدهم نیز با استواری پیش خواهد رفت.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام حوزه خبر و اطلاع‌رسانی به‌ویژه شهید صارمی و تنها شهید خبرنگار استان شهید امانی، فرارسیدن این مناسبت را به تمام اصحاب رسانه و جامعه خبری استان خراسان شمالی تبریک و شادباش می‌گویم. امید آن‌که با اصل دانستن منافع جمعی و اهداف توسعه‌ای در رسانه‌ها و به حاشیه راندن مسائل فرعی، مسیر رشد و توسعه این خطه و ارتقای شاخص‌های کلان اقتصادی و اجتماعی این استان مستعد، بیش‌ازپیش هموارتر شود.

کد خبر 4053905

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha