پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۵۹

بازرسی منزل رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ

بازرسی منزل رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ

پلیس آمریکا از بازرسی منزل رئیس کمپین انتخاباتی ترامپ در راستای رسیدگی به پرونده دخالت احتمالی روسیه در انتخابات این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) امروز به یکی از منازل مسکونی مورد استفاده توسط «پل مانافورت»، مدیر کمپین تبلیغاتی رئیس جمهوری این کشور مراجعه کرده و آنجا را مورد تفحص و بازرسی قرار داد.

به گفته اف بی آی، این تفتیش منزل مانافورت در پی اتهامات وارد شده علیه دونالد ترامپ در خصوص همدستی با روسیه در جهت تاثیر گذاشتن بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

به نوشته واشنگتن پست، پلیس فدرال آمریکا پیش از این نیز در تاریخ ۲۶ جولای سال جاری میلادی با حکم بازرسی به منزل مانافورت مراجعه کرده و اقدام به ضبط کلیه اسناد و مدارک یافت شده در منزل رئیس کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ نمود.

سخنگوی مانافورت در واکنش به بازجویی امروز اف بی آی از منزل وی اعلام کرد که وی نهایت همکاری را با مامورین اف بی آی داشته و برای اجرای قانون به آنها کمک کرده است.

گفته می شود این بازرسی درست یک روز پس از دیدار مانافورت با اعضای کمیسیون اطلاعات سنای آمریکا و تقدیم چندین سند در خصوص پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا به آنها صورت گرفته است.

کد خبر 4054943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha