پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۴

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور:

احیای کارهای نیک کاهش آسیب های جامعه را به همراه دارد

احیای کارهای نیک کاهش آسیب های جامعه را به همراه دارد

قروه- معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور احیای کارهای نیک را عامل کاهش آسیبها در جامعه دانست و بر خدمت به نیازمندان و تکثیر نقاط مثبت تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیمحمد ذوالفقاری شامگاه چهارشنبه در همایش تجلیل از خیرین، مودیان و عاملین زکات همزمان با مراسم تودیع و معارفه رئیس کمیته امداد قروه، اظهار داشت: امروزه به دنبال این هستیم که در هر خانواده، محله، صنف و ... یک کمیته امداد کوچکی برای تکثیر کار خوب در جامعه تبیین شود.  

ذوالفقاری با بیان اینکه استفاده از زکات یکی از راهکارهای مجموعه سازمان است، افزود: در سال گذشته ۴۰۰ و چهار میلیارد تومان زکات جمع آوری شده که همه این مبالغ صرف تأمین مسکن، اشتغال، درمان، ازدواج و سایر مشکلات نیازمندان می شود.

به گفت وی کمیته امداد در راستای کمک به رفع محرومیت به همکاری خیرین نیاز دارد لذا تلاش بر این است که در این مسیر امانتدار مردم و مساعدت های خیرین بوده و پاسخ گو باشیم.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه باید کار نیک در جامعه احیا و ماندگار شود، تصریح کرد: کمیته امداد با شناخت از نیازمندان واقعی جامعه تمامی کمک های مردمی را به سمت این خانواده ها هدایت می کند.

علیمحمد ذوالفقاری باز کردن گره از زندگی نیازمندان را دارای آرامشی وصف ناپذیر دانست و عنوان کرد: هر کسی متناسب با توانایی های خود می تواند در سرفصل های مختلف خدمت به نیازمندان کمک کند و در راستای کاهش آسیب های جامعه قدم بردارد.  

کد خبر 4055048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha