پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس:

کابینه روحانی متعادل است/حضور کمرنگ زنان

کابینه روحانی متعادل است/حضور کمرنگ زنان

اردبیل – سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: ترکیب کابینه دولت دوازدهم که از سوی رئیس جمهور معرفی شده متعادل و اهل تعامل است.

به گزارش خبرنگار مهر، صدیف بدری صبح پنج‌شنبه در جمع خبرنگاران تصریح کرد: نمی‌توان گفت کابینه انتخابی فراجناحی است اما عمدتاً افرادی اهل تعامل، کار و فعالیت و ریسک‌پذیر انتخاب شده‌اند.

وی افزود: انتخاب کابینه توسط رئیس‌جمهور بی‌شک از بین افرادی خواهد بود که کار با آن ها در بدنه دولت راحت‌تر باشد و هر چند کابینه پیشنهادی فراجناحی نیست اما در مجموع افرادی اهل تعامل با سایر جناح ها انتخاب شده‌اند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به میانگین سنی بالای دولت قبلی اضافه کرد: متأسفانه سن کابینه جدید تغییر چندانی ندارد.

بدری متذکر شد: ما در هشت سال دفاع مقدس با تکیه بر جوانان در مقابل دنیا ایستادیم و انتظار می‌رفت در کابینه جدید به حضور جوانان و استفاده از ظرفیت آن ها توجه بیشتری شود.

وی افزود: در حوزه زنان نیز حضور کمرنگی را شاهد هستیم و رئیس‌جمهور به‌رغم وعده‌های خود برای رفع تبعیض‌های جنسیتی از ظرفیت زنان استفاده چندانی نداشته است.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد در سایر بخش‌های مدیریتی از حضور و توانمندی زنان استفاده شود.

کد خبر 4055091

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha