پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۰۲

رئیس پلیس راهور استان اصفهان:

۱۶۰۰ خودرو در اصفهان اسقاط و ۱۵ هزار خودرو وارد چرخه ترافیکی شد

۱۶۰۰ خودرو در اصفهان اسقاط و ۱۵ هزار خودرو وارد چرخه ترافیکی شد

اصفهان–رئیس پلیس راهور اصفهان با اشاره به اسقاط یکهزار و ۶۰۰خودرو در استان طی چهار ماه امسال گفت:تعداد خودروهایی که وارد چرخه ترافیکی می‌شود چندین برابر خودروهایی است که از چرخه خارج میشود.

سرهنگ رضا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش سه درصدی تخلفات راهنمایی و رانندگی در سطح شهرهای استان اصفهان اظهار داشت: البته این آمار خوب نیست و ما سعی در اجرای فعالیت‌های بهتر برای کاهش بیشتر تخلفات و همچنین تصادفات خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در تیر ماه ۱۹ هزار خودرو در سطح استان اصفهان تعویض پلاک شد، تصریح کرد: همچنین بری ۱۵ هزار دستگاه موتورسیکلت نیز تعویض پلاک انجام شد.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به اسقاط یک هزار و ۶۰۰ دستگاه در استان اصفهان در چهار ماهه امسال ابراز داشت: باید توجه داشته باشیم آمار تعداد خوردوهایی که وارد چرخه ترافیکی استان اصفهان می‌شود چندین برابر تعداد خودروهایی است که از چرخه ترافیکی این استان خارج می شود.

توقیف سه هزار و ۱۵۵ موتورسیکلت در اصفهان طی چهار ماه امسال

وی با اشاره به توقیف سه هزار و ۱۵۵ دستگاه موتورسیکلت در استان اصفهان در چهار ماهه امسال اضافه کرد: یک هزار و ۲۰۰ نفر از رانندگان این موتورسیکلت‌ها فاقد گواهینامه بوده اند.

رضایی با اشاره به اعمال قانون برای ۱۴ هزار راننده موتورسیکلت در سال جاری گفت: عمده تخلف این افراد نداشتن کلاه ایمنی بوده است.

وی همچنین به اخذ ۵۰ فقره گواهینامه از رانندگان به دلیل نمرات منفی اشاره کرد و ابراز داشت: این رانندگان تخلفات خطر آفرین داشته‌اند.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به اعمال قانون برای ۹۵ هزار خودرو در استان اصفهان نیز افزود: باید توجه داشته باشیم که با نصب دوربین‌های ثبت تخلفات شهری در این زمینه با کاهش تخلفات روبرو بوده‌ایم.

وی اضافه کرد: تا پایان سال جاری تعداد دوربین‌های ثبت تخلف در شهرهای استان اصفهان تا ۵۰۰ دوربین افزایش می‌یابد.

رضایی با اشاره به ترخیص پنج هزار موتورسیکلت از پارکینگ های نیروی انتظامی در چهار ماهه امسال، اضافه کرد: اخیرا دستورالعملی صادر شده که موتورهای ترخیص شده باید حتما بیمه نامه داشته باشند که بسیار مفید خواهد بود.

وی همچنین به صدور ۳۰ هزار جلد گواهینامه در چهار ماه امسال در سطح استان اصفهان تصریح کرد: این گواهینامه مربوط به پایه‌های یک، دو و سه خودرو و موتورسیکلت بوده است.

رئیس پلیس راهور استان اصفهان در ادامه با اشاره به شناسایی ۶۰ هزار راننده قانونمند استان اصفهان گفت: تاکنون با ۱۲ هزار نفر از این افراد ارتباط گرفته و در هفته ناجا از این افراد تجلیل خواهد شد.

کد خبر 4055318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha