به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی پنجشنبه شب در آیین گرامیداشت روز خبرنگار بیان داشت: مشکلاتی که خبرنگاران با آن دستوپنجه نرم میکنند از قبیل ممانعت از ورود خبرنگاران به برخی جلسات، عدم پاسخگویی به سؤالات آنها و یا تهدیدهایی که از جانب مسئولین میشوند بیانگر آن است که علیرغم مدنی بودن جامعه، مشکلات حوزه رسانهای آن نسبت به دنیا پررنگتر است.
وی عنوان کرد: نمایندگان مجلس برای ورود به همه مسائل و اظهارنظر در زمینههای مختلف مصونیتی دیده شده است که این موضوع باید به حوزه رسانه و خبرنگاران نیز سرایت کند.
به گفته مرادی، رسانهها باید تلاش کنند به اختلافات میان مسئولین و نمایندگان مجلس دامن نزنند تا بتوانیم با احترام متقابل در راستای دفاع از حقوق مردم و تلاش در جهت توسعه و آبادانی استان صدای واحد باشیم.
وی با بیان اینکه اگر به آمار بیمهشدگان بومی در استان رجوع کنیم مطمئناً متوجه خواهیم شد نرخ بیکاری نیروهای بومی استان از ۳۰ درصد هم بیشتر است، افزود: گرایش فکری رسانهها نباید در منافع مردم تأثیرگذار باشد و اگر این موضوع در جامعه رسانهای نهادینه شود، قطعاً بسیاری از مشکلات مردم حل شدنی است.
این نماینده مجلس اظهارداشت: سلفی گرفتن نمایندگان با موگرینی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) در فضای غیررسمی بعد از پایان مراسم تحلیف اتفاق افتاد و اشتباهی غیر عمد بود، اما در هر صورت کار درستی نبود و البته حسن این اتفاق این بود که نمایندگان به اشتباه خود پی بردند و عذرخواهی کردند.
مرادی در خصوص موضوع تماس خبرنگار یکی از شبکههای ماهوارهای که در فضای مجازی باعث ایجاد شائبههایی شد، تصریح کرد: بنده بهواسطه شغلم و وظیفه پاسخگویی که در ارتباط با مردم دارم اگر در جلسهای نباشم تمام تماسهای تلفنیام را پاسخ میدهم.
وی ادامه داد: ساعت حدود ۱۱ تا ۱۲ شب بود که زنگ تلفن همراهم به صدا درآمد و دیدم شمارهای ثبت نشده اما بنده بر حسب وظیفه و به گمان اینکه تماس از سوی مردم است آن را پاسخ دادم.
وی افزود: خانمی پشت خط بدون سلام و با اضطراب نظرم را در خصوص سلفی نمایندگان پرسید و بنده نیز خواستم که او را آرام کنم و گفتم موضوع خاص و مهمی نبوده است.
مرادی ابرازداش: مهمترین اتفاق مراسم تحلیف در صحن مجلس، حضور نمایندگانی از ۱۰۳ کشور دنیا بود که افتخار بسیار بزرگی برای کشور است.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خاطرنشان کرد: رسانهها نباید برای جذب مخاطب بیشتر مسائل حاشیهای را تیتر کرده و اقتدار مراسم تحلیف رئیسجمهور کشوری آزاد و مقتدر که رئیس دولت و نمایندگان پارلمانیاش به دست مردم انتخاب میشوند و همچنین اقتدار مجلس را نادیده بگیرند؛ حضور پررنگ هیئتهای خارجی نشانه تائید نظام است.
وی با بیان اینگه نزدیک به ۵۰ درصد از وزرای پیشنهادی از اعضای کابینه دولت یازدهم نیستند، گفت: در دولت ۱۸ جایگاه وجود دارد که باید از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تائید صلاحیت و رأی اعتماد بگیرند که رئیسجمهور در موعد مقرر بهجز وزیر علوم، ۱۷ وزیر دیگر را پیشنهاد داد.
مرادی خاطرنشان کرد: نزدیک به ۵۰ درصد از وزرای پیشنهادی تغییر کرده و از اعضای کابینه دولت یازدهم نیستند، هرکدام از این وزرای پیشنهادی شاخصها و برنامههایی دارند که باید بررسی شوند؛ برخی از آنان در دولتهای قبل حضور داشته و شناخته شدهاند و برخی دیگر شناخته شده نیستند و نیاز به بررسیهای بیشتری دارند.
به گفته مرادی، بنده فکر میکنم بهجز یک یا دو مورد اکثر وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم رأی اعتماد را از اکثریت نمایندگان مجلس خواهند گرفت، و آن یکی دو وزیر پیشنهادی هم باید تلاش بیشتری برای توجیه و جلب رضایت و اعتماد نمایندگان و برطرف کردن مسائل مطرح شده انجام دهند.
نظر شما