به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سردشت ظهر جمعه در این مراسم گفت: مدرسه ۱۲ کلاسه نلاس در زمینی به مساحت ۳ هزار متر مربع با زیربنای ۶۰۰ مترمربع با اعتبار بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان در دوطبقه احداث می شود و کلیه هزینه ساخت آن توسط خیر نیک اندیش سردشتی عمر قادرزاده تعهد شده است.
حسن پور با اشاره به اینکه مدرسه تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید، افزود: در سالجاری سه مدرسه با ۸ کلاس در سه روستا با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان توسط خیرین مدرسه ساز ساخته شده اند که تا پایان سال ۵ مدرسه با ۲۶ کلاس دیگر با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین بابیان اینکه همچنان در سطح شهرستان کمبود فضای آموزشی وجود دارد و نیازمند همت بیشتر خیرین مدرسه ساز هستیم، اظهارداشت: تاکنون ۱۳ مدرسه با ۳۵ کلاس در ۱۲ روستا وحدودا با اعتبار ۲ میلیارد تومان توسط خیرین مدرسه ساز دراین شهرستان ساخته شده که امید است با برنامه ریزی مناسب و هدفمند بتوان خیرین را بیشتر به این سمت سوق داد و مشارکت آنان را در امر احداث و تکمیل مدارس بیشتر کنیم.
نظر شما