پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۲۴

۲ نفر در اعتراض به پیروزی «کنیاتا» در انتخابات کنیا کشته شدند

۲ نفر در اعتراض به پیروزی «کنیاتا» در انتخابات کنیا کشته شدند

در جریان اعتراضات انجام شده به نتایج انتخابات ریاست جمهوری کینا، دست کم ۲ نفر به ضرب گلوله کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، اعتراضات به نتایج اعلام شده در خصوص انتخابات ریاست جمهوری کنیا با مداخله پلیس به خشونت کشیده شده بطوریکه در این اعتراضات تا کنون دست کم ۲ نفر کشته شده اند.

کمیته مستقل انتخابات کنیا شب گذشته با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری این کشور، اوهورو کنیاتا را پیروز این انتخابات اعلام کرد.

مخالفان دولت کنیا از پذیرش نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری در این کشور آفریقایی امتناع کرده اند.

این خودداری مخالفان از پذیرش نتیجه انتخابات باعث تشدید تنش میان آنها و هواداران دولت کنیا شد که قصد دارند برای «اوهورو کنیاتا» رئیس جمهور کنونی این کشور و نامزد برنده در این انتخابات جشن پیروزی برگزار کنند.

«جیمز اورنگو» رهبر مخالفان دولت کنیا دقایقی قبل از صدور اعلامیه نهایی «کمیسیون مستقل انتخاباتی و مرزی» (IEBC) اظهار داشت که «اَبَر ائتلاف ملی» مخالفان پروسه شمارش آراء را به مثابه یک «بازی» رد کرده است. وی در ادامه گفت: «هر زمان در انتخابات تقلب شده است، مردم کنیا ایستادگی کرده اند».

گفتنی است نتایج موقتی انتخابات ریاست جمهوری کنیا که اندک زمانی پس از رأی گیری روز سه شنبه اعلام شد، نشان می داد «اوهورو کنیاتا»- که از سال ۲۰۱۳ بر مسند ریاست جمهوری این کشور تکیه زده است- با اختلافی چشمگیر نسبت به رقیب انتخاباتی خود، برنده انتخابات شده است.

کد خبر 4056673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha