به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضازاده، بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اظهار داشت: شکستگی و فرسوده شدن لوله جدار چاه شماره ۹ «واوان» و همچنین انباشت املاح و ماسه های ته نشین شده در کف این چاه ، موجب افت محسوس در آب دهی شده بود که در این خصوص و به منظور احیاء مجدد و شستشو و پاک سازی چاه مذکور ، عملیات خارج سازی جدار معیوب و جدارگذاری مجدد و همچنین خارج سازی املاح و شستشوی این چاه با موفقیت انجام و به اتمام رسید.
وی ضمن تشریح عملیات مذکور خاطر نشان ساخت: این پروژه با استفاده از اعتبارات جاری و داخلی و از اواسط تیرماه آغاز شد.
مدیر امور آبفای شهر واوان افزود: علاوه بر کف شکنی و خارج سازی ماسه و املاح و شستشوی مجدد و تعویض پمپ چاه ، لوله جدار معیوب نیز تعویض و جدار گذاری مجدد شد، که با انجام این عملیات ضمن به روز رسانی و افزایش کیفیت آب شرب استحصالی از چاه مذکور ، کمیت آب استحصالی نیز از ۱۵ لیتر بر ثانیه به میزان ۳۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و مجددا وارد مدار توزیع شد.
وی خاطرنشان ساخت: در روزهای گرم فصل و در نقطه اوج مصرف آب به سر می بریم و آب آشامیدنی شهروندان و مشترکین محترم با کمیت و کیفیت قابل قبولی تامین و توزیع می شود و در جهت استمرار این وضعیت و عدم قطعی و افت فشار آب آشامیدنی ، امیدواریم شهروندان و مشترکین محترم با رعایت الگوی مصرف و پرهیز از مصارف غیرمجاز و غیرضرور ما در این امر یاری فرمایند .
نظر شما