پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

مکرون آمریکا وکره شمالی را به خویشتنداری فراخواند

مکرون آمریکا وکره شمالی را به خویشتنداری فراخواند

رئیس جمهور فرانسه از دولت های آمریکا و کره شمالی خواست از اظهارات و اقداماتی که به تنش بین دو کشور دامن می زند، خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه از تلاش کشورش برای میانجیگری بین آمریکا و کره شمالی خبر داد.

مکرون در بیانیه ای از مقامات آمریکا و کره شمالی خواست از هر گونه اظهار نظر و عملی که به تنش های موجود بین دو کشور دامن می زند، بپرهیزند.

وی همچنین جامعه بین الملل را به تلاش برای از سر گیری هر چه سریعتر مذاکرات کره شمالی بدون هیچ پیش شرطی فراخواند.

گفتنی است رؤسای جمهور آمریکا و فرانسه روز شنبه در یک گفتگوی تلفنی، توافق کردند که در مورد بحران کنونی در شبه جزیره کره با یکدیگر همکاری کنند.

کد خبر 4057263

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha