پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷

معاون بهره برداری آبفای هرمزگان:

میزان هدر رفت آب در هرمزگان کمتر از نُرم کشوری است

میزان هدر رفت آب در هرمزگان کمتر از نُرم کشوری است

بندرعباس - معاون بهره برداری آبفای هرمزگان گفت: میزان هدررفت آب در شبکه های توزیع آب استان کمتر از نرم کشور و صنعت آب و فاضلاب است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از آب و فاضلاب شهری هرمزگان، علاء امیریان نژاد افزود: در حال حاضر میزان هدررفت آب در هرمزگان به ۱۹.۴ درصددر سال ۹۵ رسیده است. این درحالیست که نرم صنعت آب و فاضلاب ۲۰ درصد و متوسط نرم کشوری در سال۹۵ ، ۲۵.۵ درصد از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اعلام شده است.

وی انجام اقدامات شاخص از سوی این شرکت را از دلایل کاهش میزان هدر رفت آب عنوان کرد و گفت: اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب، خط انتقال و انشعابات، ساماندهی انشعاب فضای سبز،تعویض و استاندارد سازی انشعابات فرسوده، انجام پروژه مانیتورینگ شبکه شهرها، کاهش تعداد و زمان رفع حوادث در شبکه، مدیریت فشار شبکه توزیع و انجام پروژه مانیتورینگ شبکه آب شهرها از جمله مهمترین اقدامات آبفا در راستای کاهش هدر رفت آب بوده است.

امیریان نژاد در ادامه با تاکید بر اینکه اولویت اول ما تامین آب شهروندان است ، تصریح کرد: محدودیت منابع آبی استان، کاهش نزولات جوی و افزایش بی رویه مصرف آب یکی از چالش هایی است که شرکت آب و فاضلاب با آن روبرو است.

وی در پایان افزود: فرهنگ سازی در مدیریت مصرف و مدیریت منابع آب در بخش های شرب، صنعت و فضای سبز از برنامه های عمده این شرکت در راستای رفع مشکلات کم آبی استان است.

کد خبر 4057556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha