به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حسب ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، یکی از محورهای مهم فعالیتی دانشگاه های علوم پزشکی، اعتبار بخشی دانشگاهی در سطح بین المللی بوده است که این کار به عنوان اولویت کاری معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت.
پس از تحقیق و بررسی نظام های معتبر رتبه بندی بین المللی، به پیشنهاد دبیرخانه اعتبار بخشی بین المللی وزارت بهداشت و با مصوبه هیات رئیسه دانشگاه و همچنین متناسب با فعالیت ها و سیاست های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سیستم ارزیاب بین المللی ASIC انتخاب شد.
پس از ارسال مکاتبات و اعلام وضعیت آموزشی و پژوهشی و برخورداری از فضاهای مناسب دانشگاهی در مجموعه علوم پزشکی شهید بهشتی، بازرسان و کارشناسان موسسه معتبر بین المللی ASIC با حضور در بخش ها و دانشکده های مختلف، شاخصه های مهم و مد نظر خود را مورد ارزیابی قرار دادند.
این موسسه پس از سنجش دقیق شاخص ها، طی مکاتبه ای با معاونت امور بین الملل دانشگاه، ضمن ارسال تأییدنامه خود، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را در مرتبه «عالی» قرار داده و دانشگاه را در زمره موسسه های معتبر بین المللی قرار داد.
حضور در این نظام اعتبار بخشی، زمینه مناسبی است تا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیش از پیش مورد توجه دانشجویان خارجی قرار بگیرد و این دانشجویان بر حسب ارزیابی این چنین موسسات بین المللی بتوانند دانشگاه را به عنوان یکی از مقاصد معتبر برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.
ارتقاء دیگر رتبه بندی های بین المللی، گسترش همکاری های منطقه ای و جهانی، استحکام روابط علمی با سطح اول جهان و توسعه علمی و پژوهشی دانشگاه از دیگر مزایای قرار گرفتن با رتبه عالی در این نظام رتبه بندی است.
نظر شما