پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

نماینده کُرد عراقی:

هدف برگزاری همه پرسی کردستان سرپوش گذاشتن بر اشتباهات بارزانی است

هدف برگزاری همه پرسی کردستان سرپوش گذاشتن بر اشتباهات بارزانی است

یکی از نمایندگان کُرد عراقی وابسته به جنبش گوران اعلام کرد که پافشاری بارزانی برای برگزاری همه پرسی جدایی کردستان از عراق با هدف سرپوش گذاشتن بر اشتباهات خود اوست.

به گزارش مهر به نقل از شبکه «الحدث»، «سروه عبدالواحد» نماینده جریان التغییر کردستان یا همان جنبش گوران تأکید کرد که پافشاری برای برگزاری همه پرسی جدایی کردستان از عراق با هدف سرپوش گذاشتن بر اشتباهات «مسعود بارزانی» رئیس اقلیم کردستان است.

وی در گفتگو با شبکه الحدث تأکید کرد که شکست سیاسی و اداری در داخل اقلیم کرستان و تلاش برای مشروعیت دادن به مسعود بارزانی از اهداف برگزاری همه پرسی کردستان است.

این نماینده کُرد در پارلمان عراق تأکید کرد که جنبش گوران و جماعت اسلامی با برگزاری همه پرسی موافق نیستند و افزود: بخش زیادی از مردم کردستان هم با برگزاری همه پرسی مخالف هستند و این مسأله نشان می دهد که ما برای برگزاری همه پرسی آماده نیستیم.

وی ادامه داد که درخواست برای به تعویق انداختن برگزاری همه پرسی به معنای دست کشیدن از هدف ما برای برپایی دولت کردستان نیست، بلکه این اقدامی هوشمندانه است تا ابتدا در سیاست های خود بازنگری کنیم و ارتش، نهاد قضائی کُردی ایجاد کنیم که به دولت فعلی کُردستان وابسته نباشد زیرا نهادهای فعلی وابسته به دولت کُردستان هر کسی را که دوست داشته باشد سرکوب می کند به این ترتیب اعلام استقلال کردستان در شرایط فعلی با شکست دولت مواجه خواهد شد.

در پی تصمیم بارزانی برای برگزاری همه پرسی جدایی اقلیم کردستان، برخی جریان های کُرد داخلی مخالف با بارزانی کمپینی برای مخالفت مردم با این طرح به راه انداخته اند. اخیرا واشنگتن هم به صورت آشکار به مخالفان برگزاری همه پرسی کردستان عراق پیوسته است.

کد خبر 4058560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha