به گزارش خبرنگار مهر، افشین خوشگوار شامگاه دوشنبه در نشست هماهنگی برگزاری رقابت های علمی و تخصصی معلمان تربیت بدنی سراسر کشور با اعلام این خبر افزود: این رقابت ها از هشتم تا سیزدهم شهریور ماه ۹۶ با شرکت ۱۹۲ نفر از معلمان تربیت بدنی مرد در قالب ۳۲ تیم از سراسر کشور به میزبانی استان کردستان در سنندج برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این رقابت ها را توانمند سازی معلمان تربیت بدنی عنوان کرد و با بیان اینکه رقابت های علمی و تخصصی معلمان تربیت بدنی در سه سطح شهرستان ، استان و کشوری برگزار می شود، گفت: برای اولین بار به میزبانی آموزش و پرورش کردستان مرحله کشوری این رقابت ها به عنوان یک رویداد ملی در سنندج برگزار می شود .
خوشگوار ادامه داد: در مرحله کشوری این رقابت ها از هر استان یک تیم با ترکیب پنج نفر معلم تربیت بدنی و یک نفر سرپرست در پنج رده سنی شرکت می کنند و ۳۸ داور و ناظر وزارتی نیز در اجرای این رویداد علمی مشارکت دارند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه این رقابت ها در دو مرحله برگزار می شود، اظهار داشت: معلمان تربیت بدنی در این مرحله با برگزاری آزمون علمی و آزمون عملی با هم به رقابت می پردازند و در پایان از نفرات برتر رقابت ها با حضور مسئولین کشوری و استانی در آیین اختتامیه تجلیل خواهد شد .
وی هم چنین از تمهید مقدمات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف از جمله آماده سازی محل اسکان و برگزاری رقابت ها نیز گزارشی ارائه کرد و از تشکیل کار گروه های ویژه به منظور پیگیری برنامه ها خبر داد و افزود: در کنار برگزاری این رقابت علمی و عملی ، ویژه برنامه های فرهنگی به منظور معرفی استان به میهمانان شرکت کننده و اقدامات تبلیغی و خبری پیش بینی شده است .
در ادامه این نشست مسئولین کار گروه های مسابقات گزارشی از آخرین اقدامات و برنامه های خود را ارائه کردند و پیرامون برگزاری هر چه مطلوب تر این رقابت ها بحث و تبادل نظر شد .
نظر شما