پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ آبان ۱۳۸۵، ۱۹:۳۰

وزیر امور خارجه فلسطین در گفتگو با الشرق الاوسط :

هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت / با برقراری آتش بس موافقیم

هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهیم شناخت / با برقراری آتش بس موافقیم

"محمود الزهار" وزیر امور خارجه دولت خودگردان فلسطین امروز یکشنبه تاکید کرد که جنبش حماس هرگز اسرائیل را به رسمیت نخواهد شناخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، الزهار در گفتگو با روزنامه عرب زبان "الشرق الاوسط" چاپ لندن گفت: ما هرگز اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم و نمی خواهیم اشتباهات جنبش فتح را تکرار کنیم زیرا آنها این کار انجام دادند و (اسرائیل) را به رسمیت شناختند و امتیاز دادند اما نتیجه درد و رنجی شد که هم اکنون در آن به سر می بریم.

وی این مطلب را در اشاره به امضای توافقنامه ها بین سازمان آزادیبخش فلسطین با اسرائیل بیان داشت که از طریق آن اسرائیل را به رسمیت شناخت.

الزهار با بیان اینکه "ما طرح (صلح) اعراب را به رسمیت نمی شناسیم"، با طرح این پرسش که ارزش عملی این طرح چیست به آن پاسخ داد: این طرح هیچ ارزش عملی ندارد و آمریکا و اسرائیل آن را رد کرده اند و ما نیز چیزی را که در آن به رسمیت شناختن اسرائیل مطرح باشد؛ نمی پذیریم.

وزیر امور خارجه فلسطین این سخن را درباره طرح صلح اعراب بیان داشت که کشورهای عربی در اجلاس سران عرب در بیروت آن را به تصوب رساندند و برعادی سازی روابط با اسرائیل در قبال عقب نشینی این رژیم از اراضی اشغالی سال 1967 میلادی تاکید دارد.

الزهار در عین حال آمادگی جنبش حماس برای برقراری آتش بس با اسرائیل اما بدون به رسمیت شناختن این رژیم را مطرح کرد و گفت که با برقراری آتش بس موافق هستیم اما هرگز اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم.

وی همچنین بر ادامه مقاومت در برابر اسرائیل تاکید کرد و افزود که حماس از جایگاه و پایگاه مردمی بالایی در بین ملت فلسطین برخوردار است و حتی اگر امروز انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان برگزار شود؛ خواهید دید که این جنبش چگونه به پیروزی خواهد رسید.

کد خبر 405961

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha