به گزارش خبرنگار مهر،خلیل آقاجانلو ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی سال ۹۵ حدود ۲۷ فقره معادل ۴ هزار و ۴۸۳ هکتارسند مالکیت اراضی ملی اخذ شده است، اظهار کرد: طی این بازه زمانی ۳۰ فقره معادل ۱۵ هزار و ۹۵ هکتار کاداستراسناد برگی بوده است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: در سال گذشته حدود ۱۹۵ فقره استعلام در بخش معدن به مساحت ۹۵ هزار و ۷۵ هکتار انجام شده و ۱۰۱ استعلام به مساحت ۸۸.۶۲ هکتار انجام شده است.
آقاجانلو به مشکلات در حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی اشاره کردو یاد آورشد: لزوم کاداستر کل پلاک در زمان اخذ سند تفکیکی ، بسته شدن دفاتر ماده واحده و عدم رسیدگی به اعتراضات قبل از سال ۹۰ به دلیل عدم پاسخگویی امور اراضی به تداخلات و عدم یکسان بودن مقررات سازمان جنگل ها ، مراتع و آبخیزداری کشور و سازمان ثبت اسناد و املاک در بحث کاداستر اراضی ملی و ایجاد تعارض در ادارات کل استان ها است.
وی گیاهان دارویی را از دیگر نعمتهای منابع طبیعی دانست و ادامه داد: استان زنجان پتانسیل های خوبی را برای کشت گیاهان دارویی دارد و از هزار و ۲۰۰ نوع گونه گیاهی دارویی بیش از ۲۲۰ نوع گونه گیاه دارویی در استان زنجان وجود دارد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان زنجان با بیان اینکه از ۱۳ نوع اقلیم ۱۱ نوع اقلیم در استان زنجان است، افزود: مهمترین نوع گیاهان دارویی استان زنجان، گل محمدی ، زعفران و آویشن است و در سال گذشته سطح زیر کشت گل محمدی ۲۷ هکتار بود که با مشارکت بخش خصوصی ۷ هکتار اضافه شد و به ۳۴ هکتار رسید.
آقاجانلو گفت: یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از مساحت استان را اراضی منابع طبیعی تشکیل میدهند که بخش کمتری از آن را جنگل و بخش عمده آن را مراتع تشکیل میدهد.
نظر شما