پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۶

بسته خبری نیروی انتظامی استان سمنان:

۱۵۰میلیون تومان نقره قاچاق در شاهرود کشف شد

۱۵۰میلیون تومان نقره قاچاق در شاهرود کشف شد

سمنان - فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف ۴۸کیلوگرم نقره قاچاق در شاهرود خبر داد و گفت: ارزش ریالی این مجموعه ۱۵۰ میلیون تومان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی انتظامی سمنان، سردار روح الامین قاسمی درباره کشف نقره قاچاق در شاهرود، افزود: صبح امروز ماموران انتظامی ایستگاه شهیدنوری شاهرود در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس، ۴۸ کیلونقره جات به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال که به صورت قاچاق حمل می شد کشف کردند.

وی افزود: شب گذشته در اجرای طرح ایست و کنترل ازیک دستگاه اتوبوس در میامی نیز ۹۰ بسته سیگار قاچاق کشف وضبط شد.

۲سارق در گرمسار دستگیر شدند

رییس پلیس آگاهی استان سمنان نیز گفت: ماموران انتظامی گرمسار در حین گشت زنی به  دو نفر که حرکات مشکوکی داشتند مظنون شده و در بررسی بعدی متوجه می شوند که آنها قصد سرقت موتورسیکلت دارند.

سرهنگ محمد حداد ادامه داد: این دونفر مظنون به محض مشاهده پلیس سعی در متواری شدن داشتند که با اقدام به موقع پلیس دستگیر می شوند.

وی افزود: سارقان که معتاد و سابقه دار بوده اند در تحقیقات پلیس آگاهی مجموعا به ۲۸فقره انواع سرقت اعتراف داشته اند.

تصادف اتوبوس در میامی کشته نداشت

رئیس پلیس راه استان سمنان نیز گفت: بر اثر برخورد یک دستگاه اتوبوس و یک دستگاه کامیون در محور سبزوار- شاهرود، هفت تن مصدوم شدند.

سرهنگ حسن خسروجردی بیان داشت: این حادثه در ۲۴۵ کیلومتری شاهرود رخ داده و خوشبختانه تلفات جانی نداشته است.

وی همچنین افوزد: در حادثه ای مشابه نیز واژگونی خودروی آر دی در محور شاهرود-سبزوار یک کشته و چهار مصدوم برجای گذاشت.

کد خبر 4060553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha