پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۵۹

مدیرکل منابع طبیعی بوشهر:

طرح‌های آبخیرداری در ۱۰ درصد حوزه آبخیز استان بوشهر اجرا شده است

طرح‌های آبخیرداری در ۱۰ درصد حوزه آبخیز استان بوشهر اجرا شده است

بوشهر - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر گفت: تاکنون طرح‌های آبخیرداری در ۱۰ درصد حوزه آبخیز استان بوشهر اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهاجری بعد از ظهر پنجشنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه طرح‌های ابخیزداری تلاش های زیادی صورت گرفته است و شاهد اجرای طرح‌های متنوعی هستیم.

وی اضافه کرد: کل مساحت حوزه آبخیز استان بوشهر بر ۲.۵ میلیون هکتار است که ۷۸ درصد آن در استان بوشهر قرار دارد و بخشی از آن نیز در خارج از استان قرار دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر با اشاره به انجام مطالعات طرح‌های آبخیزداری در ۸۸۰ هزار هکتار اراضی استان خاطرنشان کرد: طرح‌های آبخیرداری در ۲۱۲ هزار هکتار  مساحت استان بوشهر اجرا شده است که شامل ۱۰ درصد از کل حوزه آبخیز استان است.

وی اعتبارات اجرای این طرح‌ها را ۴۳ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: ۵۶۹ سازه آبخیزداری در سطح استان اجرا شده است که هدف آن تقویت سفرهای‌های زیر زمینی و تامین آب اراضی کشاورزی است.

مهاجری از پیش‌بینی هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های آبخیزداری نقش مهمی در تثبیت اشتغال بخش کشاورزی و تامین منابع آبی دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: از اعتبارات حوزه نفت ۳۷ میلیارد تومان، از اعتبارات متمرکز ملی ۲۰ میلیارد تومان و از اعتبارات استانی ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4061997

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha