پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۴۱

برگزاری برنامه های متنوع آموزش شهروندی در سراهای محلات

برگزاری برنامه های متنوع آموزش شهروندی در سراهای محلات

برنامه های متنوعی با محوریت موضوع آموزش شهروندی در سطح سراهای محلات برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا غلامی توجه به آموزش های شهروندی را یکی از اولویت های معاونت اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: آموزش های شهروندی راهی برای کاهش آسیب های شهری و اجتماعی و پیشرفت جامعه است.

وی با اشاره به جایگاه آموزش های شهروندی در جوامع امروزی، افزود: به منظور ترویج الگوی رفتارهای صحیح و توسعه اجتماعی در میان افراد جامعه و همچنین ترغیب آنها به مشارکت حل معضلات شهری و اجتماعی، برنامه های متنوعی با محوریت موضوع آموزش شهروندی در سطح محلات نواحی ۵ گانه منطقه اجرا می شود.

معاون شهردار منطقه ۷ تصریح کرد: آموزش شهروندی در هر جامعه به طور کلی تابع فضای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن جامعه بوده و با آموزش ارزش ها به شدت گره خورده است به طوری که رموز و پیچیدگی‌های موجود در ارزش‌های حاکم بر هر جامعه‌ای، تصویری متفاوت به شهروندان می دهد.

وی تاکید کرد: اجرای برنامه های متنوع در حوزه آموزشهای شهروندی در سرای محلات سطح منطقه نشان گر پویایی، توجه ویژه و اهتمام تمام همکاران ما در حوزه اجتماعی است که امیدوارم با تلاش آنها بتوانیم در پیشرفت و توسعه جامعه مثمرثمر باشیم.

معاون امور اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷ در ادامه از اجرای برنامه های متنوع با محوریت فرهنگ سازی سبک زندگی سالم در محلات این منطقه خبر داد و خاطرنشان کرد: موضوع سبک زندگی سالم امروزه یکی از مقوله هایی بوده که به آن توجه کمتری شده و ترویج آن در میان افراد جامعه یک امر الزامی و ضروری است.

وی تاکید کرد: از همین رو با همکاری کارشناسان حوزه سلامت در محلات منطقه ۷، کارگاه های آموزشی با موضوع سبک زندگی سالم برای شهروندان برگزار می شود. 

غلامی در پایان بیان کرد: در این کارگاه ها، شرکت کنندگان با الگوهای صحیح رفتاری، سبک زندگی اسلامی، چگونگی برخورد با اعضای خانواده و دیگر افراد جامعه، راه های شاد زیستن و چگونگی مواجهه با مشکلات و پشت سر گذاشتن بحران های زندگی آشنا شدند.

کد خبر 4062243

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha