به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، مقامات چین در دیدار با «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک آمریکا، درباره نحوه برخورد با کره شمالی به واشنگتن هشدار دادند.
این هشدار در حالی صادر می شود که جوزف دانفورد رییس ستاد کل ارتش آمریکا با مقام های چین، کره جنوبی و ژاپن درباره راه های حل مساله هسته ای شبه جزیره کره رایزنی کرده است.
اگرچه چین توضیحاتی در باره سفر دانفورد به پکن نداده اما روزنامه مورنینگ پست از هنگ کنگ روز جمعه نوشته است که «شی جینپینگ» رییس جمهوری خلق چین با دانفورد دیدار کرده و خواستار آن شده است که آمریکا با روش های مناسب اختلافاتش را با کره شمالی حل و فصل کند.
مقام های ارشد چین همچنین به دانفورد گفته اند که برخی سیاست های آمریکا نادرست بوده و روابط این کشور را با چین هم مخدوش کرده است.
خبرگزاری شینهوا گزارش کرده که دانفورد با «یانگ جیه چی» عضو ارشد شورای دولتی چین هم دیدار کرده و طرفین بر احترام متقابل برای حل اختلافات تاکید کرده اند.
نظر شما