علیرضا قزوه با سازنده خواندن پیشنهادات شاعران کشوردرارتباط با برگزاری جشنواره ملی شعر ، تصریح کرد : در پاره ای از موارد با دوستان شاعر به نتایج خوبی هم رسیده ایم . مثلا در صحبتی که با دکترمحمد رضا ترکی داشتم ، موضوع بررسی کارنامه شعری شاعران کشور در سالهای مختلف مطرح شد که این مسئله در نهایت می تواند معدل واقعی شعر و شاعر امروز را در وادی فرهنگ و هنر برجسته کند .
وی به ضرورت فعال سازی دپارتمان های نقد ادبی در دانشگاه ها در جریان داوری اشعار درجشنواره شعر فجر اشاره کرد و یادآور شد : در این زمینه می توان ازاستادان و صاحبنظران دانشگاهی نیز مدد گرفت . با این حساب اگر تعداد داوران هر استان را پنج یا هفت نفر تصور کنیم در ده استان پنجاه تا هفتاد داور خواهیم داشت که همه آنها از حق داوری برابر با داوران پایتخت برخوردار خواهند بود .
دکتر قزوه در ادامه گفت : علاوه بر داوری ، جشنواره را با میهمانان خارجی اش می توان به استانها هم کشاند و مثلا در پنج استان با زمان بندی خاصی مثلا 12 و 14 و 16 و 18 و 20 بهمن درچهار استان برنامه شعر فجر داشت و جمع بندی آراء داوران و برنامه نهایی را در تهران اجرا کرد. البته همه این حرف ها پیشنهاد است و در حال حاضر یک هیات علمی و برنامه ریزی مشغول بررسی و تحقیق در این زمینه است .
نظر شما