پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۵

مسئول هیئت فوتبال شاهرود:

نگین شاهوار رقبای خود را در لیگ دسته۳ فوتبال کشور شناخت

نگین شاهوار رقبای خود را در لیگ دسته۳ فوتبال کشور شناخت

شاهرود - مسئول هیئت فوتبال شاهرود گفت: تیم نگین شاهوار شاهرود که پیش از این مقام نخست لیگ فوتبال استان سمنان را به دست آورده بود رقبای خود را در لیگ دسته سه کشور شناخت.

منصور بسطامی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به انجام قرعه کشی بازی های لیگ دسته سه فوتبال کشور و حضور نگین شاهوار شاهرود به عنوان نماینده استان سمنان در این رقابت ها، بیان داشت: نماینده شاهرود در این مسابقات به همراه تیم های کاوه شهرداری ورامین، هیئت فوتبال خراسان رضوی، نسل ابومسلم مشهد، عقاب بجنورد، استقلال نوین بجنورد، داماش تهران، کشاورز علی آباد کتول، عمران شهرداری ساری، صنعت ساری، شهدای ساری، ماهان تندیس تهران و صنعت مشهد در یک گروه قرار گرفت.

وی افزود: هفته نخست مسابقات لیگ دسته سه کشور، هفته نخست شهریورماه۹۶ آغاز می شود که در نخستین گام نگین شاهوار در شاهرود میزبان نسل ابومسلم مشهد است و سپس به مصاف نماینده علی آباد می رود گفتنی است این رقابت ها به صورت رفت و برگشتی نیست و تیم ها یکبار با هم رقابت می کنند به این صورت که هر تیم شش مسابقه را میزبان و شش مسابقه را مهمان خواهد بود.

رئیس هیئت فوتبال شاهرود گفت: شرایط نگین شاهوار مطلوب است به خصوص پس از قهرمانی در لیگ فوتبال استان سمنان، این تیم شرایط خوبی را نیز پیداکرده که امیدواریم با حمایت مسئولان استان بتواند نماینده شایسته ای برای شاهرود باشد.

بسطامی گفت: رقابت های دسته سه که در پنج گروه ۱۳ تیمی در دور مقدماتی برگزار می شود، فرصت مناسبی برای محک زدن عیار تیم های شهرستانی و همچنین صعود به دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور است که امیدواریم تنها نماینده استان سمنان در این رقابت ها مورد حمایت قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به اینکه دور نخست رقابت های تیم نگین شاهوار با میزبانی شش بازی همراه خواهد بود امیدواریم مسئولان شهرستان و استان همچنین در آماده سازی زمین نیز به ما یاری رسانند.

کد خبر 4063966

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha