پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۲۷

رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان اسدآباد:

تکمیل کتابخانه استاندارد اسدآباد ۵۰ میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد

تکمیل کتابخانه استاندارد اسدآباد ۵۰ میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد

اسدآباد- رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان اسدآباد گفت: تکمیل تنها کتابخانه استاندارد استان همدان در اسدآباد ۵۰ میلیارد ریال اعتبار می‌خواهد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مرادیان تمجید پیش از ظهر یکشنبه در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: شهر اسدآباد با ۵۵ هزار نفر جمعیت و ۵ هزار دانشجو تنها دارای یک باب کتابخانه عمومی بوده که احداث و بهره‌برداری کتابخانه ای دیگر کمبود فرهنگی شهر را مرتفع می کند.

وی عنوان کرد: در شهرستان اسدآباد ۶ باب کتابخانه وجود دارد که از این تعداد یک باب در شهر اسدآباد، یک باب در شهر آجین و مابقی در روستاها قرار دارد.

رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان اسدآباد گفت: سال گذشته کلنگ توسعه کتابخانه شهید رجایی بر زمین زده شد که در صورت تخصیص اعتبارات لازم این پروژه اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۱۳۰۶ متر فضای کتاب ‌خوانی در شهرستان اسدآباد وجود دارد، تاکید کرد: باتوجه به جمعیت شهرستان این میزان فضا بسیار محدود و مختصر است.

مرادیان تمجید به تعداد کتب موجود در شهرستان اشاره و عنوان کرد: تعداد ۳ هزار و ۵۰۰ نسخه کتاب مرجع و ۴۸ هزار نسخه کتاب متنوع در کتابخانه شهید رجایی موجود است.

وی با بیان اینکه بیش از ۸ هزار نسخه کتاب کودک در کتابخانه‌های اسدآباد وجود دارد، افزود: تعداد اعضاء فعال کتابخانه‌های شهرستان اسدآباد، ۳ هزار و ۲۰۰ نفر است که از این تعداد ۱۱۰۰ نفر عضو فعال کودک هستند.

رئیس کتابخانه‌های شهرستان اسدآباد عنوان کرد: ماهیانه ۳ هزار نسخه کتاب توسط کتابخانه‌ های عمومی اسدآباد به امانت داده می‌ شود که از این تعداد بیش از ۱۰۰ جلد مربوط به اعضاء کودک است.

وی تاکید کرد: طی ۵ سال گذشته منابع کتاب این شهرستان از رشد دو برابری برخوردار بوده است.

مرادیان تمجید به تنها کتابخانه استاندارد استان همدان نیز گریزی زد و افزود: پروژه کتابخانه استاندارد اسدآباد در سال ۱۳۹۰ با ۲۷۰ متر مربع زیر بنای ساختمان و به مساحت دو هزار و ۳۴۶ متر در چهار طبقه کلنگ‌زنی شده است.

وی بیان کرد: این پروژه پس از گذشت شش سال، ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و همچنان در مرحله فونداسیون قرار دارد.

رئیس کتابخانه‌های عمومی اسدآباد به اعتبارات این پروژه اشاره و عنوان کرد: این پروژه سال گذشته دارای ۱۱ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال اعتبار بوده که به دلیل عدم تخصیص، عملیات اجرایی طرح متوقف شده است.

وی می‌افزاید: از محل اعتبارات متوازن شهرستان در سال‌جاری ۱۵ میلیارد ریال اعتبار برای ساخت کتابخانه استاندارد تخصیص یافته که در صورت تخصیص اعتبار فوق، عملیات اجرایی طرح آغاز خواهد شد.

مرادیان تمجید عنوان کرد: برای تکمیل و بهره‌برداری تنها کتابخانه استاندارد استان همدان در اسدآباد اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال نیاز است.

کد خبر 4064204

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha