به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی ظهر یکشنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان بوشهر اظهار داشت: انجام هر فعالیتی در زمینه توسعه کشور در بخش های مختلف بدون داشتن نقشه راه به هدف مورد نظر نخواهد رسید.
وی افزود: در همین راستا برای رسیدن به پیشرفت مورد نظر در زمینه سلامت استان بوشهر نقشه راه بر اساس چشم انداز ۱۴۰۴ تنظیم شده است.
رئیسی در ادامه بیان کرد: با تدوین این سند در استان بوشهر اعتبارات تخصیصی افزایش یافته و شاهد آن بودیم که در سال گذشته بالغ بر ۵۴ میلیارد تومان در این راستا هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر بیان کرد: یکی از برنامه های صورت گرفته برای کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان است که طبق این برنامه این موارد در استان کاهش میابد و زایمان طبیعی افزایش خواهد یافت.
رئیسی تصریح کرد: یکی از برنامه های خوبی که در حوزه سلامت در دولت تدبیر و امید انجام شده، بحث همگانی شدن بیمه سلامت بود که در این راستا بهره مندی از بیمه همگانی شد و خدمات ویژه ای به جامعه هدف داده شد.
وی با بیان اینکه اکنون ۸۴ درصد از اعتبارات ملی متمرکز در حوزه درمان به استان بوشهر تخصیص داده شده است، تصریح کرد: مجموعا ۱۵۴ میلیارد تومان اعتبارات ملی در حوزه درمان استان بوشهر مصوب شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر در حوزه بهداشت و درمان در مقایسه با سال ۹۲ پیشرفت های خوبی را شاهد بوده است، بیان کرد: پروژههای اجرایی در سال ۱۳۹۲ حدود ۱۱ پروژه بود که این میزان امسال به ۲۰۰ پروژه افزایش یافته است.
رئیسی گفت: با افتتاح ۱۵۰ پروژه درمانی، بهداشتی در استان بوشهر اکنون فضای فیزیکی درمانی استان بوشهر به بالغ بر ۱۲۴ هزار متر مربع رسیده است که این میزان در سال ۹۲ پنج هزار ۱۰۰ متر مربع بوده است.
وی بیان کرد: اکنون بر اساس تفاهمنامه های صورت گرفته ۱۷۶ پروژه درمانی در شهرها و روستاهای استان بوشهر اجرا شده است که از این تعداد ۲۵ پروژه افتتاح و مابقی نیز پیشرفت ۷۸ درصدی دارا هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر با ابراز خرسندی از اجرای طرح تحول سلامت در کشور بیان کرد: ۴۹.۷ درصد مردم استان بوشهر در سال ۹۲ به خدمات درمانی دسترسی نداشتهاند اما این آمار با تلاش های صورت گرفته در سال ۹۵ به بیش از ۲۱ درصد رسیده که با اجرای نقشه راه درمان تا سال ۱۴۰۴ این آمار به ۱۵ درصد افزایش مییابد.
نظر شما