به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورالله ولی نژاد، صبح سه شنبه در مراسم اختتامیه گلدسته های مساجد اظهار کرد: در۳۱ مرداد سال ۴۸ آتش سوزی در مسجد القصی رخ داد و این باعث شد تا توسط سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی پیشنهاد شود این روز به عنوان روز جهانی مسجد نام گذاری شود.
وی با اشاره به اینکه مسجد محل عبادت مسلمان است، افزود: بیت المقدس دومین قبله مسلمانان است که اهانت بسیار بزرگی به آن وارد شد و این موضوع برای مسلمانان بسیار درد آور است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: امروز صهیونیسم برای زمین گیر کردن جهان اسلام دست به هر کاری می زند، آن ها برای اینکه مسلمانان را با مشکل مواجه کنند جریان داعش راه انداختند و این توطئه ای است که به پشتوانه اسرائیل آمریکا رخ داده است تا جهان اسلام از اقتدار برخوردار نباشند
وی با اشاره به اینکه در استان گلستان ۲ هزار و ۳۰۰ مسجد مشغول به فعالیت هستند، افزود: با توجه به اینکه میانگین کشور هر هزار و ۱۰۰ نفر یک مسجد داریم اما در گلستان کمتر از هر هزار نفر یک مسجد داریم و این نشان سند دین داری مردم استان است
حجت الاسلام ولی نژاد اظهارداشت: قریب به ۵۰۰ مکان مذهبی دیگه همچون مهدیه فاطمیه ساختن و مردم برای زندگی خود عبادت را تعریف کردند.
وی تصریح کرد: ما این آمادگی را داریم تا در مکان های همچون شهرک ها و نقاط توسعه یافته حدود ۱۲۰ مسجد توسط خیرین ساخته شود تا دسترسی مردم به مسجد آسان شود.
نظر شما