به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اکبر پرویزی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تسلست شهادت امام محمد تقی (ع) اظهار کرد: در کشوری که احزاب وجود ندارد رسانه ها نقش شفاف سازی امور جامعه را بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه رسانه ها یکی از ارکان دموکراسی است، افزود: هرچه بیداری رسانه ها در جامعه بیشتر باشد کمتر شاهد اتفاقات بد و مشکلات خواهیم بود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه طی سفر قبلی رئیس جمهور ۹۰۰ میلیارد تومان پروژه های عمرانی و اقتصادی استان به بهره برداری رسیده است، گفت: امسال در طول هفته دولت ۷۰۰ طرح در حوزه های مختلف به بهره برداری و عملیات اجرایی آن ها آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: از مجموع طرح هایی که در هفته دولت پیش بینی شده است ۶۶۰ طرح کوچک و بزرگ به بهره برداری خواهد رسید و عملیات اجرایی حدود ۴۰ طرح که دارای بودجه مصوب و آماده هستند نیز آغاز خواهد شد.
پرویزی افزود: ۲۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات مربوط به پروژه های عمرانی و ۴۷۰ میلیارد تومان مربوط به سرمایه گذاری های استان است که در هفته دولت به بهره بردای خواهد رسید.
بیشترین طرح های هفته دولت مربوط به حوزه روستایی است
وی با بیان اینکه عمده طرح های هفته دولت مربوط به حوزه های روستایی است، عنوان کرد: بیشترین پروژه ها در حوزه جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، دهیاری ها، آب و فاضلاب راه و شهرسازی، علوم پزشکی، میراث فرهنگی و راهداری و حمل ننقل است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اکثر پروژه ها توزیع شده در سطح استان است و تمام نواحی استان پروژه دارند، بیان کرد: خوشبختانه تقریبا تمامی دستگاه های استان نیز پروژه های برای معرفی در این هفته دارند.
وی با بیان اینکه بخش عمده ای از پروژه های عمرانی خدمات رسانی است، افزود: امیدواریم بتوانیم در سال جاری دئر حوزه اقتصاد مقاومتی نیز پروژه های جدیدی آغاز و پروژه های نیمه تمام را به سرانجام برسانیم.
پرویزی با اشاره به اینکه امیدواریم هرچه زودترعملیات اجرایی ریل استان از کالشور به سمت گناباد با حضور وزیر راه اجرایی شود، گفت: بحث کنسرسیوم ریل استان انجام و به صندوق توسعه معرفی شده است که امیدواریم امیدهای رئیس جمهور منتخب هرچه زودتر اجرایی شود چراکه اگر این پروژه اتفاق بیفتد مهم ترین اتفاق تاریخ استان رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه یکی از کارهای ضروری که باید توسط استانداران انجام شود این است که نگاه دولت مردان را به سمت استان معطوف کنند، افزود: خوشبختانه تا کنون توانسته ام مسیر کار را به درستی تبیین کنم و امروزه این نگاه خاص و ویژه توسط دولت مردان به استان اتفاق افتاده است.
دریافت ردیف اعتباری برای مر ماهیرود
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه هیچ وجدان بیدار و آگاهی نمی تواند منکر اقدامات بسیار خوب در جاده بیرجند- قاین شود، گفت: اولین تخصیص مرز ماهیرود در مرداد ماه سال جاری ابلاغ شده و ردیف مستمری برای تکمیل این مرز تخصیص داده شده است.
وی افزود: برای اولین بار توانسیتم در پایان سال گذشته حدود دو میلیارد تومان از پول هایی که خودمان به خزانه دولت واریز کرده بودیم برای طرح های عمرانی مرز برگشت دهیم.
پرویزی با بیان اینکه در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان و در سال جاری ۱۲ میلیارد تومان در زمینه اتصال ماهیرود به فراق اعتبار گذاشته ایم، عنوان کرد: اگر این اتصال فراهم شود مرز ماهیرود به عنوان یک مرز مهم در کشور تلقی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه راه بیرجند به نهبندان به صورت کامل بهسازی و آسفالت خواهد شد، بیان کرد: جاده سربیشه به مرز نیز در حال بهسازی است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جاده دیهوک به راور چندین بار مورد بازدید قرار گرفته است و مقرر شده تا طرح ضربتی برای این مسیر اجرا شود، اظهار داشت: باند دوم جاده طبس به سمت یزد نیز برای اولین بار در بودجه سال ۹۵ تصویب شده است.
وی ادامه داد: امیدواریم اقدامات خاصی در خصوص اتوبان و آزاد راه در استان شکل بگیرد که در صورت قطعی و نهایی شدن به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
پرویزی با اشاره به اینکه خوشبختانه پروژه کک طبس آماده بهره برداری است و تست گرم این کارخانه با حضور معاون اول رئیس جمهور یا یکی از وزرا به زودی انجام خواهد شد، افزود: گرچه مقرر شده است خط پروژه فولاد قاین تا مهر ماه به بهره برداری برسد اما این کارخانه نیاز به توجه بیشتری دارد.
وی با بیان اینکه خشکسالی پدیده سنگینی بر روی دوش ملت ایران به ویژه مردم استان خراسان جنوبی است، گفت: پروژه انتقال آب به استان به هیچ وجه کشاورزی نیست و تنها مربوط به آب شرب و صنعت می شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه با اشاره به اینکه با پول دولت نمی توان پروژه انتقال آب را به پایان رساند، افزود: اگر بخواهیم از صندوق توسعه ملی نیز استفاده کنیم باید نظر مقام معظم رهبری گرفته شود.
انعقاد دومین قرارداد پروژه آب های ژرف
وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها راه مقابله با خشکسالی صرفه جویی است، عنوان کرد: دومین قرارداد آب های ژرف در استان خراسان جنوبی منعقد شده و بر اساس آن باید یک هزار و ۴۰۰ حلقه چاه گمانه با روش های نوین حفاری شود.
پرویزی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای حفاری و مطالعات این چاه های نیاز است، بیان کرد: اگر این مهم اتفاق بیفتد نه تنها استان بلکه کل کشور دچار تحول خواهد شد.
وی با بیان اینکه امسال در قانون برنامه ششم توسعه به ما اجازه داده اند دو درصد دریافتی دولت برای زیرساخت های معادن در استان ها برگشت داده شود، اظهار داشت: از این اعتبارات برگشتی ۶۵ درصد در اختیار صنعت، معدن و تجارت برای فراهم کردن زیرساخت ها و ۱۵ درصد به استانداری ها برای حواشی آن ها داده می شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه بر اساس قانون برنامه ششم توسعه از امسال صنایع استان به مدت ده سال از پرداخت مالیات معاف هستند، افزود: این معافیت در شهرک های صنعتی ۱۳ سال و در منطقه ویژه اقتصادی ۱۲ سال است که فرصت بسیار خوبی برای سرمایه گذرارن در استان به حساب می آید.
وی با بیان اینکه مسئله بیکاری بدون سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برطرف نمی شود، گفت: دولت نمی تواند تمامی بیکاران را استخدام کند و قطعا نیاز به سرمایه گذار برای ایجاد اشتغال است.
پرویزی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری نیازمند امنیت روانی و اعتماد اجتماعی است، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی و مدیران باید در عمل فضا را برای سرمایه گذاران واقعی در استان فراهم کنند.
نظر شما