پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ آبان ۱۳۸۵، ۱۱:۵۷

برای شرکت در مراسم مقدس دینی؛

زائران هندو راهی پاکستان می شوند

بیش از 200 نفر از زائرین هندو امروز برای اجرای آداب و مناسک آئین هندو به پاکستان سفر و به زیارت معابد مقدس کاتاس راج خواهند رفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، بر اساس آئین هندو ، اگر مؤمنان این آئین در حوضچه مقدس این معبد خود را بشویند تمامی گناهان آنها بخشیده خواهد شد.

دولت منطقه ای و پلیس محلی تدارکات امنیتی خاصی را برای مؤمنان هندو طی سه روز اقامت در این معبد اعمال کرده اند.

معبد کاتاس راج در سالت رانج قرار دارد. سالت رانج تپه ها و کوه هایی است که میان دره های ایندوس و رودخانه های جیلوم ، بخشهای شمالی منطقه پنجاب پاکستان واقع شده است.

این معبد به الهه شیوا اخصاص یافته، از زمان حماسه مهابارتا وجود داشته و برادران پانداوا بخشی از زندگی خود را که در تبعید بوده در این مکان سپری کردند.

دولت پاکستان در نظر دارد این معبد را در فهرست میراث جهانی ثبت کند. این کشور همچنین پیشنهاد کرده است 20 میلیون روپیه طی سه فاز برای ترمیم و نوسازی این مجمتع هزینه کند.

کد خبر 406739

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha