پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۳:۰۹

مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین:

سیاست ها و برنامه های ویژه هفته دولت به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد

سیاست ها و برنامه های ویژه هفته دولت به دستگاههای اجرایی ابلاغ شد

قزوین- مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین از ابلاغ سیاست ها و برنامه های ویژه بزرگداشت هفته دولت ۹۶ به دستگاههای اجرایی استان خبر داد.

نصرت اله علیرضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: سیاست ها و برنامه های ویژه بزرگداشت هفته دولت ۹۶ از ستاد مرکزی برگزاری هفته دولت و وزارت کشور ابلاغ شده است.

وی از مدیران دستگاه های اجرایی و شهرداران خواست تا برنامه ریزی و هماهنگی لازم  را نسبت به اجرای این برنامه ها و سیاست ها داشته باشند و در پایان این هفته گزارشی از فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته را به دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان  ارسال کنند.

دبیر ستاد بزرگداشت هفته دولت در استان قزوین افزود: شعار هفته دولت امسال «تدبیر و امید برای تولید و اشتغال» است که  لازم است از امکانات شهری و تبلیغاتی دولتی و نهادهای عمومی بویژه شهرداری ها برای تبلیغ شعار هفته دولت، معرفی دستاوردهای دولت و پروژه ها استفاده شود.

سیاست ها و برنامه های ابلاغی در چند محور می باشد که تعامل با رسانه ها، تبیین برنامه ۴ ساله دولت دوازدهم مبتنی بر عملکرد ۴ ساله دولت یازدهم نمونه ای از محورهاست.

کد خبر 4067473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha