به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح اللهی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گام های مثبتی در حوزه های فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، عمرانی، خدماتی و تولیدی در سطح شهرستان صومعه سرا برداشته شده است.
وی با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا در بسیاری از شاخص ها از میانگین کشوری و استانی بالاتر است، افزود: این نشان از تعامل و همکاری بین دستگاهی برای رسیدن به رشد و توسعه در سطح شهرستان است.
فرماندار صومعه سرا با اشاره به آغاز هفته دولت گفت : در این هفته ۲۰۹ پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی در شهرستان صومعه سرا افتتاح می شود.
وی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه ها ۲۵ میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است، خاطرنشان کرد: از نظر تعداد پروژه های افتتاحی نسبت به هفته دولت سال گذشته ۴۱ درصد رشد شاهد هستیم.
فتح اللهی با اشاره به اینکه پیش بینی شده که چهار پروژه توسط استاندار گیلان به بهره برداری برسد، تصریح کرد: این پروژه ها در حوزه های آموزشی، راهداری، گردشگری و رفاهی و عمرانی است.
وی با تأکید برتوجه به اشتغال زایی، تولید و گردشگری ازجمله اولویت های مهم مسئولان شهرستان محسوب می شود، یادآورشد: پرداخت تسهیلات در قالب فعالیت های روستایی در حوزه های گردشگری، صنایع دستی، شیلات، بهره گیری از یک هزار و ۳۰۰ هکتار آبندان ، ایجاد فضاهای گردشگری و رفاهی، ایجاد اشتغال پایدار و بهره برداری از ۵۰۰ هکتار زمین برای توسعه کشت صنوبر از جمله برنامه های مدنظر برای شهرستان صومعه سرا در آینده نزدیک است.
فرماندار صومعه سرا با اشاره به میزان اعتبارات در نظر گرفته شده برای شهرستان صومعه سرا، افزود: ۲۷ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در ردیف ها، برنامه ها و فصل های مختلف در سطح شهرستان توزیع شده است.
به گفته این مسئول رسیدن و تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» با تدوین برنامه مناسب در حوزه های مختلف سرلوحه فعالیت های مدیران شهرستان در سال جاری است.
فتح اللهی در ادامه به برگزاری برنامه های فرهنگی و ورزشی مختلف در هفته دولت امسال اشاره کرد و گفت: گلباران مزار شهدا، دیدار با امام جمعه، خانواده های شهدا و برگزاری همایش تجلیل روز کارمند و یادواره شهیدان رجایی و باهنر از دیگر برنامه های هفته دولت در شهرستان صومعه سرا است.
نظر شما