پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۱۳

سکوت منصوریان همچنان ادامه دارد؛

سرمربی استقلال چه تصمیمی خواهد گرفت؟

سرمربی استقلال چه تصمیمی خواهد گرفت؟

علیرضا منصوریان که ۴۸ ساعت زمان خواسته بود تا در مورد اتفاقات پیرامون خودش و استقلال صحبت کند هنوز لب به سخن باز نکرده است!

به گزارش خبرنگار مهر، پس از شکست استقلال برابر سایپا، اعضای هیأت مدیره این باشگاه جلسه‌ای را برگزار و از منصوریان حمایت کردند و به او فرصت دادند تا در هفته‌های بعد بدون استرس و دغدغه به کارش ادامه دهد.

اما علیرضا منصوریان و شاگردانش مقابل پدیده مشهد تن به شکست دو بر صفر دادند و در دقایق پایانی بود که هواداران خواستار برکناری سرمربی خود شدند. برخلاف گذشته که سرمربی استقلال مدعی می‌شد به دلیل فشار بازی، صدای تماشاگران را نشنیده است، این بار ورزشگاه یکصدا و شاید خودجوش خواستار برکناری او شده بودند.

منصوریان در پایان بازی برخلاف همیشه به نشست خبری نیامد و مستقیم به رختکن رفت و در آنجا تصمیم به خداحافظی گرفت، اما بزرگان استقلال همانند جباری، رحمتی و حیدری، مانع این کار شدند و اجازه ندادند او در این شرایط بحرانی دست به چنین کاری بزند.

منصوریان به هنگام خروج از ورزشگاه در محاصره خبرنگاران قرار گرفت و در جواب آنها فقط گفت تا ۴۸ ساعت آینده پاسخگوی اهالی رسانه خواهم بود.

با وجود گذشت چند روز از وعده ای که منصوریان داده بود اما وی همچنان سکوت کرده است و در مورد اتفاقات اخیر و وضعیتش برای همکاری با استقلال اظهار نظری نکرده است.

سرمربی استقلال ابتدای حضورش به عنوان سرمربی در اولین نشست خبری با خبرنگاران گفته بود که اگر نتواند کمکی به استقلال کند، به طور حتم از این تیم خواهد رفت.

کد خبر 4067976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha