پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۳ آبان ۱۳۸۵، ۱۲:۵۰

اتحادیه اروپا :

اسرائیل به نقض حریم هوایی لبنان پایان دهد

شورای وزیران اتحادیه اروپا پس از پایان نشست یک روزه خود در بروکسل خواستار پایان نقض حریم هوایی لبنان از سوی رژیم اسرائیل شدند .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه ، شورای وزرای اروپا علاوه بر این، از تمام کشورهای منطقه خواست تا درامور داخلی لبنان مداخله نکرده و این کشور را در تحقق بازسازی یاری رسانند. این شورا هیچ اشاره ای به دخالتهای آشکار برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا، فرانسه و انگلیس در امور داخلی لبنان نکرده است. 

شورای اروپا با انتشار بیانیه ای تصریح کرد : اتحادیه اروپا همچنان به حمایت از دولت مشروع و منتخب لبنان و تلاش‌های این دولت در جهت تثبیت اوضاع این کشور، متعهد است.

وزرای امورخارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچنین با غیر قابل قبول خواندن حملات اخیر اسرائیل به بیت حانون، آن  راا محکوم کردند .

در این نشست همچنین از اتحادیه اروپا خواسته شد تا به عملیات نظامی خود پایان دهد .

وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا با تمدید شش ماهه ماموریت ناظران اروپایی در گذرگاه رفح موافقت کردند و از اسرائیل خواستند که تمایل و تاکید فراوانی به عدم بستن این گذرگاه از خود نشان دهد.

اتحادیه اروپا گروهی متشکل از 70 ناظر خود را برای اشراف بر امر عبور و مرور افراد و نقل و انتقال کالا در این گذرگاه با همکاری مسئولان فلسطینی و اسرائیلی مستقر کرده است. این ناظران همچنین اقدام به آموزش کارکنان فلسطینی شاغل در این گذرگاه می کنند.


کد خبر 406801

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha