به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه نقاشی های جعفری و دخترش به نوعی نشانگر تفاوت های دیدگاه دو نقاش از دو نسل متفاوت است. جعفری از دهه 40 تاکنون به تدریس نقاشی در دانشکده هنرهای زیبا مشغول است و در این سال ها علاوه بر نقاشی، شعر نیز سروده است.
وی درباره نوع کارهای خود در این نمایشگاه گفت: "من همواره معتقدم چیزی که مکتب شود دیگر هنر نیست. مسئولیت نقاش آزاد کردن نقاشی است، بنابراین حالا که ما نمی توانیم تمام دنیا را آزاد کنیم لااقل باید تلاش کنیم قلبمان را رها سازیم. در تاریخ هنر هم افرادی ماندگار شده اند که به آزادسازی نقاشی پرداخته اند. امروز زمان آن رسیده تا نقاشان به خلق آثار متفاوت روی بیاورند و چارچوب ها را بشکنند."
وی در ادامه افزود: "یکی از ویژگی های نمایشگاه "دو نگاه" وجود دو نگاه از دو نسل با فرسنگ ها فاصله زمانی است. در این نمایشگاه آثاری که ارائه داده ام در عین کوچکی قطع حق مطلب را ادا کرده اند. این نقاشی ها با یک نخ ذهنی به یکدیگر متصل شده اند و اگر در آنها دقیق شوید می توانید شاهد انواع گونه های نقاشی باشید."
سارا جعفری که دارای دکتری رشته هنرهای تجسمی از دانشگاه سوربن پاریس است، درباره آثار خود گفت: "از وقتی دانشجوی این رشته بودم به تحقیق و تفحص عملی روی موتیف های ایرانی مشغولم. نگاه معاصر به دست بافت های عشایری و گبه ها مهمترین موضوع در این سال ها بوده که سعی کردم در مجموعه آثار خود در این نمایشگاه تصویر کنم. در واقع شکل گیری موتیف ها برای من جالب بود و از همه جالبتر اینکه در دانشگاه یک استادیار فرانسوی به من کمک کرد تا پاسخ تمام سئوالاتم را در این زمینه بگیرم."
در مجموع 20 اثر در این نمایشگاه از این دختر و پدر هنرمند ارائه شده است. نمایشگاه "دو نگاه" تا هفتم آذرماه در گالری ماه ادامه خواهد داشت و مخاطبان می توانند برای بازدید به خیابان آفریقا، بلوارگلستان، پلاک 89 مراجعه کنند. ساعت بازدید 17 تا 21 است.
نظر شما