پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸

فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران خبر داد؛

جمع آوری ۲۹۸ معتاد متجاهر درغرب استان تهران

جمع آوری ۲۹۸ معتاد متجاهر درغرب استان تهران

ملارد- فرمانده انتظامیویژه غرب استان تهران از جمع آوری ۲۹۸ معتاد متجاهر طی یک عملیات در شهرستان های غرب استان تهران که ۱۲۳ نفر از آنها دارای سابقه سرقت بودند، خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه سردار محسن خانچرلی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی در قالب برنامه هماهنگ شده و در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با موضوع جمع آوری معتادان تابلو و پرخطر به منظور زیباسازی چهره شهر و کاهش سایر جرائم در سطح شهرستان های غرب استان تهران به اجرا در آمد.
 
خانچرلی در ادامه افزود: طی این عملیات تعداد ۲۹۸ نفر از معتادان تابلو و خطرناک که ۲۰۹ نفر آنها سابقه دار و ۱۲۳ نفر آنها دارای سابقه سرقت بودند، را جمع آوری و به مرجع قضائی تحویل داده شدند.
 
وی بیان داشت : تردد معتادان ولگرد در سطح شهرها تاثیری منفی بر احساس امنیت شهروندان دارد ، ضمن اینکه طبق آمار درصد قابل توجهی از سرقت های خرد شهر نیز توسط معتادان ولگرد انجام می گیرد ، از این رو جمع آوری این دسته از افراد با جدیت در دستور کار قرار دارد .  

فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران در پایان ضمن اعلام این مطلب که شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس حاصل نمایند گفت: سامانه ۱۹۷ پلیس نیز آماده دریافت هر گونه انتقاد و پیشنهاد و تقدیر از عملکرد نیروی انتظامی از سوی شهروندان می باشد.

کد خبر 4068318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha