پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۱۳

گزارش خبرنگار مهر چین تایپه؛

ووشوکاران ایران رقبای خود را شناختند/آهنگریان اولین نماینده ایران

ووشوکاران ایران رقبای خود را شناختند/آهنگریان اولین نماینده ایران

مراسم قرعه کشی رقابتهای ووشو بازیهای یونیورسیاد جهانی دانشجویان برگزار شد و چهار نماینده ساندای ایران رقبای خود را شناختند.

به گزارش خبرنگار مهر از چین تایپه، رقابتهای ووشو در این دوره از بازیها از صبح فردا به وقت محلی در چین تایپه آغاز می شود که تیم اعزامی ووشو کشورمان در دو بخش ساندا و تالو به دیدار رقبای خود می رود.

بر اساس قرعه کشی انجام شده٬ «آرزو سلیمی» تنها سانداکار بانوی ایران در یونیورسیاد در اولین مبارزه وزن ٥٢- کیلوگرم به مصاف «پالینا کاژینا»از بلاروس می رود.
در ساندای مردان «عرفان آهنگریان» در ٦٠- کیلوگرم» با «یوسف ودیانتو» از اندونزی مصاف می دهد. در وزن ٧٠- کیلوگرم«جعفر شیرزاد» پس از استراحت در دور نخست با برنده جدال چین تایپه و روسیه روبرو خواهد شد. ضمن اینکه  «حمیدرضا لادور» در وزن ٨٠- کیلوگرم در یک مبارزه دشوار با «باتیر کازاناتوف» از روسیه روبرو می شود.
این رقابتها چهار روز به طول خواهد انجامید که عرفان آهنگریان تنها سانداکار روز نخست ایران است که به میدان می رود.
ووشو برای نخستین بار است که در بازیهای یونیورسیاد دانشجویان جهان حضور دارد
کد خبر 4068984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha