به گزارش خبرنگار مهر، علی ناصری ظهر شنبه در شورای اداری شهرستان بیرجند اظهار کرد: ۱۲۲ پروژه کوچک و بزرگ در هفته دولت سال جاری در شهرستان بیرجند به بهره بردای خواهد رسید.
وی با بیان اینکه از مجموع پروژه ها ۴۲ پروژه بزرگ اعتبار است، افزود: این پروژه ها بیش از ۳۷ میلیارد و ۲۹۵ میلیون تومان اعتبار دارد.
فرماندار شهرستان بیرجند با اشاره به اینکه مجموع پروژه های شهرستان بیرجند ۳۸ میلیارد و ۲۰۰ یلون تومان اعتبار در بردارد، گفت: با بهره برداری از این پروژه ها ۶۹ شغل مستقیم و ۴۳۰ شغل به صورت غیر مستقیم فراهم می شود.
وی با بیان اینکه ۴۸ طرح در دهیاری ها و روستاها به بهره برداری خواهد رسید، عنوان کرد: از مجموع پروژه های روستایی یک پروژه کلنگ زنی است.
ناصری با اشاره به اینکه شهرداری بیرجند ۲۰ پروژه با اعتباری بالغ بر سه ملیارد تومان دارد که شاخص ترین آن ایجاد پارکینیگ طبقاتی است، بیان کرد: ۹ پروژه مربوط به آب و فاضلاب با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه ۱۵ پروژه در بخش برق و در هشت روستا و شهر به بهره برداری خواهد رسید، افزود: صندوق کارآفرینی امید با مشارکت با بخش خصوصی اورژانس خصوصی را با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیون تومان در شهرستان بیرجند احداث خواهند کرد.
فرماندار شهرستان بیرجند با اشاره به اینکه امیدواریم اقدامات دستگاه های اجرایی رضایت مردم را در پی داشته باشد، گفت: کمیته برنامه ریزی شهرستان ۷۱.۵ درصد افزایش اعتبارات را در سال ۹۶ داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از ۷۶ میلیارد تومان اعتبار بین دستگاه های اجرایی شهرستان توزیع شده است، عنوان کرد: امیدواریم در نتیجه توزیع این اعتبارات بتوانیم ۲۶۱ پروژه را در سال جاری احداث و راه اندازی کنیم.
نظر شما