پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ شهریور ۱۳۹۶، ۱۶:۰۷

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی؛

۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی قنوات خراسان‌جنوبی تصویب شد

۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی قنوات خراسان‌جنوبی تصویب شد

بیرجند- رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تصویب بیش از پنج میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی قنوات استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، هاشم ولی پور مطلق  گفت: پنج میلیارد و ۵۶۳ میلیون تومان اعتبار برای مرمت و بازسازی قنوات استان از اعتبارات تملک و دارایی ها تصویب شده است.

وی بیان کرد: برای مرمت و بازسازی قنوات استان از اعتبارات تملک و دارئی‌ها سه درصد حاصل از درآمد در نفت و گاز و طرح توسعه در کمیته‌های فنی شهرستان‌های استان مبلغ ۵ میلیارد و ۵۶۳ میلیون تومان مصوب شده که در امسال باید عملیاتی شود.

وی افزود: از محل اعتبارات ملی، کمک‌های فنی اعتباری، نیز مبلغ هفت میلیار تومان مصوب شده که طی امسال اجرایی شود و نسبت به سال گذشته رشد سه برابری دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی ادامه داد: قنوات تنها سازه‌های سازگار با محیط زیست هستند که در چرخه طبیعت دخالت دارند.

ولی پورمطلق بیان کرد: قنوات متفاوت با چاه‌های عمیق که منابع زیرزمینی را کشیده و در صورت خشکسالی جایگزینی برای این منابع وجود ندارد هستند.

وی اظهار کرد: تمامی قنواتی که توسط مهندسین مقنی از ابداع قنوات تا کنون انجام شده به سرانجام رسیده ودر بازه زمانی اجرا به لحاظ تخصص در اوج بوده‌اند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: مرمت این سازه‌ها، زنده کردن تمامی آن تلاش‌ها است که حیات روستاها نیز بسته به این منابع تاریخی است.

کد خبر 4069791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha