به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی استاندار قزوین درسومین روز از هفته دولت روز شنبه در سفر به شهرستان تاکستان ضمن حضور در مزای شهدای این شهر نسبت به گلگون کفنان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی ادای احترام کرد.
فریدون همتی به مناسبت هفته دولت در دیدار با آیت الله اسلامی امام جمعه تاکستان ونماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: اجرای پروژه های آبخیزداری و احداث سد از جمله مهمترین اقدامات و راه های اساسی برای مهار آب های سطحی است که احداث دو سد نهب و بالاخانلو در استان در این راستا صورت می گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت کشاورزی منطقه تاکستان تصریح کرد: با ساماندهی صندوق توسعه کشمش در شهرستان تاکستان ۳۰۰ میلیارد ریال به صندوق توسعه کشمش این منطقه اختصاص یافته که تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال به صندوق واریز شده است.
استاندار در ادامه بیان کرد: امیدواریم با ساماندهی این صندوق، مشکلات خرید کشمش از تولیدکنندگان تاکستانی در سال های آینده برطرف شود.
وی اضافه کرد: برای داربستی کردن ۳۰ هزار هکتار از باغ های انگور استان در حال برنامه ریزی هستیم که تولید کشمش استان از ۳۰۰ هزار تن به ۹۰۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
همتی گفت: داربستی کردن یک هزار هکتار باغ انگور در استان در سفر دولت تعهد شده اما چون تامین این منابع فقط از سوی دولت زمان زیادی طول خواهد کشید به دنبال جذب سرمایه گذار و حضور مردم در این حوزه هستیم.
استاندار قزوین یادآورشد: اجرای طرحخ احداث یک هزار هکتار گلخانه در روستای نودهک شهرستان تاکستان آغاز شده و برای افزایش تولید و اشتغال استان بسیار تعیین کننده است.
وی بیان کرد: در راستای تقویت تولید و اشتغال در استان، به دنبال استقرار سایت دو خودروسازی بزرگ در قزوین و شهرک صنعتی تاکستان هستیم که در صورت موافقت بخش صنعت و کشاورزی شهرستان متحول خواهد شد.
همتی اضافه کرد: یکیاز مشکلات ما تامین آب برای وضعیت کنونی و آینده استان است که در این راستا آبگیری سد نهب تاکستان به عنواین یکی از طرح های مهم استان تا پایان سال انجام خواهد شد.
نظر شما