پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲

استاندار مازندران:

مازندران یک سهمیه منطقه آزاد دارد

مازندران یک سهمیه منطقه آزاد دارد

بهشهر - استاندار مازندران گفت: استان مازندران دارای یک سهمیه منطقه آزاد است و باید با برنامه ریزی و ظرفیت سنجی مناسب در این بخش وارد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار صبح یکشنبه در جمع مردم روستای حسین آباد بهشهر افزود: نبود برخی زیرساخت‌ها در شرق مازندران در گذشته از مشکلات مهم این منطقه بود که اکنون با وجود ظرفیت‌های مختلف، زییرساخت های مناسبی در بخش‌های مختلف فراهم شده است.

فلاح جلودار، منطقه آزاد را یکی از دغدغه‌های مردم عنوان کرد و یادآور شد: ظرفیت‌های خوب و عالی در بندرامیرآباد وجود دارد که طرح منطقه آزاد شدن این بندر در حال پیگیری است.

استاندار مازندران ادامه داد: اکنون استان مازندران از نظر گاز به توانمندی لازم رسیده است و نیاز ما به گازرسانی تا ۱۰۰ سال آینده برطرف شده است و باید قدردان این نعمت‌ها باشیم.

فلاح گفت: توجه به سرمایه گذاری داخلی و خارجی و. افزایش این سرمایه گذاری‌ها برا کاهش بیکاری و افزایش اشتغال مساله بسیار مهمی است که نباید از ذهن دور شود بلکه باید با تمام توان در این بخش کار شود.

وی زراعت چوب را از جمله مشاغل پردرآمد عنوان کرد که می‌توان با روی آوردن به گونه‌های سریع الرشد برای افزایش درآمدزایی در منطقه تلاش کرد که در این بخش اکنون با یک سرمایه گذار آلمانی وارد مذاکره شده‌ایم.

به گزارش مهر، کلنگ‌زنی مدرسه لیلا همتی، جاده حسین‌آباد به زاغمرز و شهرک صنفی آهن فروشان بهشهر و همچنین افتتاح ۵ کیلومتر از جاده بهشهر با حسین‌آباد و کارخانه تابلو برق خزر در شهرک صنعتی بهشهر از جمله پروژه‌های افتتاح شده در بهشهر بود که با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریالی افتتاح و کلنگ زنی شد.

کد خبر 4070410

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha