پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۷ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان:

ایجاد مرغداری اولویت برنامه‌های استان همدان نیست

ایجاد مرغداری اولویت برنامه‌های استان همدان نیست

همدان - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ایجاد مرغداری اولویت برنامه ‌های استان همدان نیست بلکه اولویت به سمت پرورش گاو شیری رفته است.

محمد نظرپور در گفتگو با خبرنگار مهر از وجود ۵ میلیون واحد دامی در استان همدان خبر داد و گفت: ۳۷۰ هزار راس گاو و گوساله، یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار راس گوسفند و بره، ۱۳۴ هزار راس بز و بزغاله و ۲۰۳ هزار و ۵۳ کلونی عسل در استان همدان وجود دارد.

نظرپور به وجود یک‌هزار و ۳۵۵ واحد صنعتی پرورش دام و طیور و ماکیان در استان همدان اشاره کرد و ادامه داد: تعداد واحدهای صنعتی در استان همدان تا پایان سال ۹۱ یک‌هزار و ۱۶۶ مورد بود که با افزایش ۱۶ درصدی به یک‌هزار و ۳۵۵ واحد رسیده است.

وی ظرفیت یک‌هزار و ۳۵۵ واحد تولیدی را ۱۱.۵ میلیون قطعه دانست و افزود: طی هفته دولت سال جاری در حوزه تولیدات دامی ۹ پروژه بااعتبار ۹۰ میلیارد ریال اجرایی و برای ۶۶ نفر اشتغال ایجاد شد.

نظرپور با اشاره به اینکه براساس سیاست‌های اجرایی از پایان سال ۹۳ تاکنون هیچ مجوزی برای تاسیس واحد مرغداری در استان همدان صادر نشده است، اظهار داشت:  ایجاد مرغداری دیگر در اولویت استان همدان نیست بلکه اولویت به سمت پرورش گاو شیری رفته است.

وی ایجاد زنجیره گوشت مرغ، شیر و گوشت قرمز با استفاده از امکانات موجود و بدون نیاز به زیرساخت جدید را از اولویت‌های استان همدان برشمرد و افزود: همدان به عنوان دومین استان کشور مجوز دو زنجیره تولید شیرخام را دریافت کرده است.

کد خبر 4072119

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha