به گزارش خبرنگار مهر، یوسف داداش زاده چهارشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این ملزومات برای ۱۰ مدرسه مروج سلامت مدیریت آموزش و پرورش منطقه آزاد ارس تهیه شده و علاوه بر آن نیازهای عمرانی مدارس مروج سلامت در زون جلفا و خدا آفرین برطرف خواهد شد.
وی گفت: ایجاد و تجهیز اتاق سلامت در مدارس، ایجاد پایگاه تغذیه و آبخوری سالم، بازسازی سرویس های بهداشتی و محوطه سازی و ایمن سازی مدارس، بخش های مهم تفاهم نامه مدارس مروج سلامت را به خود اختصاص داده اند.
به گفته معاون فرهنگی اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد ارس، تجهیزات خریداری شده برای مدارس مروج سلامت با برگزاری مراسمی در منطقه آزاد ارس به نمایش درآمد.
این مراسم با حضور عرب باغی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس، معاون تربیت بدنی و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و مدیران آموزش و پرورش و بهداشت و درمان منطقه آزاد ارس برگزار شد و با به نمایش گذاشته شدن ملزومات تهیه شده برای مدارس مروج سلامت، تجهیز مدارس جلفا و خداآفرین برای سال جدید تحصیلی آغاز شد.
نظر شما