به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسن کاظمی عصر امروز در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: به دنبال شکایت تعدادی از شهروندان ایلامی مبنی بر اینکه شخص یا اشخاصی اقدام به انتشار خبری در فضای مجازی با عنوان استخدام مهماندار کرده بودند موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی موضوع مشخص شد کلاهبردار با هویت جعلی از متقاضیان استخدام مبلغ ۵۰۰ هزار ریال وجه دریافت و در این رابطه بیش از ۲۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
جانشین انتظامی استان ایلام اظهار داشت: مأموران پلیس فتا استان ایلام موفق شدند طی یک عملیات منسجم پلیسی متهم را در استان تهران شناسایی و دستگیر کنند.
سرهنگ کاظمی در پایان از کاربران اینترنتی تقاضا کرد ضمن توجه به هشدار های پلیسی، فعالیت های خدماتی و اجتماعی خود را در فضای سایبر با دقت کافی انجام تا در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار نشوند.
نظر شما