به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر شانظری پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه به فرموده امام خمینی (ره) فرهنگ اساس تمدن یک جامعه است، اظهار داشت: در واقع اهتمام به موضوع فرهنگ برای مراکز فرهنگ سازی مانند دانشگاهها دوچندان اهمیت دارد.
وی افزود: هر دانشجو در طول دوران تحصیل خود باید مهارتهای گوناگونی به جز علمآموزی به دست آورد تا در آینده در بخشهای مدیریتی و یا دیگر مشاغل بتواند با مهارت ایفای نقش کند.
معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان تاکید کرد: حضور گسترده تشکلهای مختلف میدانی برای تجربه آموزی دانشجویان ضروری است و با این رویکرد معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان زمینه لازم را برای حضور این گروهها فراهم آورده است.
وی با اشاره به بخشی از فعالیتهای معاونت فرهنگی دانشگاه اصفهان در سالهای گذشته ابراز داشت: با فعالیت موثر در این بخش تعداد اردوهای علمی، تفریحی و زیارتی مورد تقاضای دانشجویان از ۲۵ مورد در سال ۹۲ به ۵۳ مورد در سال ۹۵ رسید.
حجتالاسلام شانظری با بیان اینکه فعالیت کانون های فرهنگی رشد خوبی داشته به طوریکه در همین دوره تعداد آنها از ۲۵ به ۷۲ مورد رسیده است، ابراز داشت: همچنین در بخش انتشار نشریات، فعالیت های انجمن های علمی و تشکل ها، برگزاری برنامههای آموزشی، نشستها و میزگردهای دانشگاه، توسعه فعالیت در فضای مجازی، همایشهای آموزشی، نقد فیلم، آسیب شناسی و فعالیت های قرآنی و برگزاری کرسی های آزاد شاهد رشد کمی و کیفی مناسبی بودیم.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ بودجه فرهنگی دانشگاه اصفهان حدود ۶۰۰ میلیون تومان بوده است، ابراز داشت: در سال ۹۵ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای امور فرهنگی هزینه شده است و دانشگاه همراهی خوبی با فعالیتهای فرهنگی داشت.
معاون فرهنگی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه معاونت فرهنگی در هر ترم آموزشی جلساتی را با هیئت نظارت و تشکلها برگزار میکند، تاکید کرد: البته انتظار دانشجویان در این بخش با توجه به مشغله کاری هیئت رئیسه دانشگاه هنوز به طور کامل برآورده نشده است که امیدواریم در مناسبتهایی مانند روز دانشجو، هفته خوابگاهها و مواردی مانند آن تاحدودی این ارتباط بیشتر شود.
نظر شما